Service
Winkelwagen

Combineer er op los


Maak de mooiste Retro combinaties

Slush puppies

Maak zelf de lekkerste slushies! De slush puppy makers komen in een vrolijk retro design en een speciale look. De machines zijn een bijzondere toevoeging voor elke keuken en zijn leuk in gebruik doordat er gekeken kan worden hoe het proces verloopt. Kies één of meerdere smaken om je slush zo lekker mogelijk te maken! Maak de set compleet met bekertjes en speciale rietjes om er een waar festijn van te maken voor jong en oud. Ga bijvoorbeeld voor een slush puppy machine in combinatie met siroop en bekertjes. Of bekijk hier ons gehele aanbod.

Shop nu

Platenspelers

Muziek luisteren op de oude manier maar met een moderne geluidskwaliteit? Dat kan met deze retro platenspelers! Geef 'm een mooi plekje in de woon- of slaapkamer en speel niet alleen ouderwetse platen, maar ook muziek van je telefoon of tablet af. Voeg daarnaast de mooiste LP's toe aan je collectie door middel van ons uitgebreide assortiment en berg deze vervolgens veilig op in een platenkoffer of meubel. Zorg goed voor je platenspeler dankzij de onderhoudsets en geniet ouderwets van de parels die de muziekwereld te bieden heeft. Ga bijvoorbeeld voor een platenspeler in combinatie met een platenspeler meubel en onderhoudsset. Bekijk hier al ons onze keuzes om te combineren.

Shop nu

CD-Spelers

Haal al je oude CD's uit de jaren 90 weer tevoorschijn en geniet van je prachtige CD-verzameling. Maak een keuze uit een authentieke CD-speler en geniet van muziek van onder andere Elvis en Frank Sinatra. Kies voor een CD-speler in combinatie met een CD van Elvis. Bekijk hier ons aanbod aan CD-spelers en combineer dit met onze CD's om te genieten van de fluwelen klanken van vroeger.

Shop nu

Koffiezetapparaten

Voor de echte koffiefanaten! Geniet van een heerlijk kopje koffie met één van onze vele koffiezetapparaten. Maak je espresso met onze espressomachines of gebruik onze melkopschuimers om de koffie op smaak te brengen. Schenk je koffie in een grote mok of juist in een klein kopje. Bekijk hier alle producten voor jouw perfecte kopje koffie.

Shop nu

Ariete

Maak de leukste combinaties met de Ariete lijn! Creëer een speciale keuken  in een vintage stijl. Naast dat de producten erg stijlvol zijn, zijn ze ook erg praktisch. Ga voor een leuke waterkoker in combinatie met een blender, broodrooster of één van de vele andere keukenapparaten. De lijn zorgt voor een 'Wow' effect in je keuken, kies je favoriete kleur en combineer erop los! Ga voor de groene lijn en kies voor een broodroosterwaterkoker en espressomachine. Bekijk hier ons aanbod aan Ariete producten.

Shop nu