Service
Winkelwagen

Onze keuze

De populairste producten uit de categorieEr gaat niets boven de charme en het karakter van een retro koffiemachine. Retro koffiemachines zijn niet alleen functionele apparaten, ze zijn ook echte eyecatchers in elke keuken of koffiehoek. De vintage look van retro koffiemachines is een geweldige manier om een vleugje nostalgie en persoonlijkheid toe te voegen aan je interieur. Het brengt je terug naar een tijdperk waarin koffie nog met veel aandacht en liefde werd gezet.

Espressomachines


Ontdek hier leuke retro espresso machines van het Italiaanse Ariete. Geniet van een Italiaanse espresso gemaakt op een Italiaanse espresso machine. Zet naast het maken van een espresso ook gewoon een lekker kopje koffie of cappuccino. De espresso machines komen in de meest bijzondere designs en zullen een eye catcher zijn in elke keuken.

Percolators


Deze percolators zijn perfect voor liefhebbers van retro design en bieden een authentieke koffie-ervaring. De percolators van The Retro Family zijn geïnspireerd op de jaren '50, '60 en '70 en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en afmetingen.  De percolators zijn niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in uw keuken.

Cappuccino Machines


Hartjes makers opgelet! Ontdek hier leuke retro cappuccino machines. Geniet van een Italiaanse cappuccino gemaakt op een Italiaanse machine. Zet naast het maken van een cappuccino ook gewoon een lekker kopje koffie of espresso. De cappuccino machines komen in de meest bijzondere designs en zullen een eye catcher zijn in elke keuken.