Service
Winkelwagen

Onze keuze

De beste platenspelers voor jou geselecteerdPlatenspelers zijn de ultieme nostalgische en muzikale ervaring. Niets kan tippen aan het gevoel van het vasthouden van een vinylplaat, de naald laten zakken op de groef en genieten van de rijke, warme klanken die uit de luidsprekers komen. Met een platenspeler breng je een stukje geschiedenis terug en geniet je van de tijdloze klassiekers op de manier waarop ze bedoeld zijn om gehoord te worden. Het is een must-have voor elke muziekliefhebber!

Platenkoffers

Berg je vinyl op in een opbergkoffer en je platen zijn direct beschermd tegen stofdeeltjes zodat ze extra lang mee zullen gaan. Kies een platenkoffer die qua kleur perfect past bij jouw platenspeler zoals de GPO platenkoffer en geef je kamer iets bijzonders! De platenkoffers zijn beschikbaar in diverse kleuren zodat je naar hartenlust kunt combineren met je andere retro spulletjes. 

Vinyl platen

Van Jazz tot Rock &Roll en van Reggae tot Country muziek; van welke muziek je ook houdt, wij hebben de juiste LP voor jou! Legendarische artiesten als Elvis Presley, Frank Sinatra en Bob Marley. Breid jouw vinyl collectie uit met onze prachtige Lp's. Combineer leuk met een platenkoffer of opbergkrat voor jouw geliefde vinyl. Geniet van de warme klanken van vinyl met The Retro Family.

Schoonmaakset

Met een vinyl schoonmaakset geef je zowel je platen als de naald van de platenspeler een langer leven. Maak je Lp's op een veilige manier schoon, zonder je vinyl te beschadigen. Doe een paar druppeltjes gedestilleerd water op de borstel en borstel het stof van de plaat af door met de groeven mee te vegen. Je vinyl platen reinigen is makkelijk en je zal weer lang van je platen kunnen genieten.