The Retro Family op Trustpilot stars
Winkelwagen (0)
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Voor 17u besteld, is morgen in huis
(0)

Blog

Genomineerd! Thuiswinkel Shopping Awards

Jawel! We zijn trots met onze nominatie voor de 2017 Thuiswinkel Shopping Awards. Nu we genomineerd zijn willen we natuurlijk ook heel graag winnen. En om te winnen hebben we jouw hulp nodig. Vind je ons stiekem wel een beetje leuk en zou je een steentje bij willen dragen? Lees dan snel verder!

Elk jaar houdt de organisatie van de Thuiswinkel Awards een uitreiking aan de beste, leukste en super coolste websites waarmee thuis gewinkeld kan worden. The Retro Family is genomineerd in de XS categorie op het gebied van Elektronica & Telecom. Geef jouw beoordeling over ons via de volgende link:

https://awards.kiyoh.nl/enquete/the_retro_family/

Beoordelen duurt 1 minuutje en wat je ervoor terugkrijgt is onze eeuwige dankbaarheid. Een Award zou voor ons naast trots, een leuke boost kunnen geven waardoor we de website nóg uitgebreider, beter en leuker kunnen maken. Daarom roepen we de hulp van jou, onze familie, aan. Dankjewel!

 

Waarom verdienen wij deze prijs?

 

The Retro Family is genomineerd in de categorie Elektronica & Telecom. Hieronder een aantal voorbeelden van wat wij in deze categorieën beschikbaar hebben:

 

goodmans-ealing-platenspeler-wit-1-400

The Retro Family Kerst Diner

Swan Retro Keuken

Wild & Wolf 746 Retro Telefoon

 

Vind jij dat wij deze prijs verdienen, beoordeel ons en laat jezelf horen!

 

Reageren