The Retro Family op Trustpilot stars
Winkelwagen (0)
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Voor 17u besteld, is morgen in huis
(0)

Blog

Muzen Bluetooth Speaker Radio - Review

De afgelopen tijd heb ik meerdere bluetooth speakers getest, maar vandaag heb ik toch wel een heel fantastisch exemplaar voor jullie. Ik kan gerust zeggen dat dit de mooiste bluetooth speaker is die ik tot nu toe heb gezien. Dat is natuurlijk mede dankzij de fantastische kleur -wie wil er nu geen roze speaker?- maar ook door de retro vormgeving. Ik testte de Muzen Retro Bluetooth Speaker Radio en deel mijn ervaringen vandaag met jullie!

 

Muzen Bluetooth Speaker

Deze speaker is van het merk Muzen en komt allereerst in een schattig, roze koffertje. Dit koffertje heeft rosé gouden en bruine details en heeft daardoor een hele gave retro uitstraling. Wanneer je het koffertje opent komt die retro stijl ook weer helemaal naar voren; hoe retro is deze speaker!

Het eerste wat mij opviel aan deze speaker is het formaat; hij is slechts 9 cm breed en is daarmee ook de kleinste speaker die ik bezit. Ondanks dit kleine formaat is het geluid verbazingwekkend goed en doet hij écht niet onder voor grotere speakers. Zo zien we maar weer; size doesn't matter! ;)

Naast de speaker zitten er ook nog wat extra accessoires in het doosje; een hoesje ter bescherming van de knopjes, een koord om hem ook nog eens als tasje te kunnen dragen, oplaadkabel én een antenne. Deze antenne vind ik zelf ideaal om nog meer zenders te kunnen bereiken. Zonder antenne lukt dat al prima; met antenne heb je nog een net iets beter bereik. Zeker wanneer je binnen bent vind ik dit erg handig voor een optimaal geluid.

Muzen Retro Bluetooth Speaker Radio
Naast dat de kleur fantastisch is vind ik ook het design van deze speaker geweldig. Het is echt een retro radio / speakertje en hij is simpelweg té schattig. De gouden details passen goed bij mijn interieur -hier heb ik ook goud met roze details- en daarmee is het gelijk een accessoire voor de woonkamer.

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de muziek; daarvoor koop je ten slotte zo'n speaker. Ik verklapte net al dat hij een flink geluid heeft voor zo'n klein ding en dat heeft hij ook echt. Deze speaker doet niet onder voor andere speakers die ik al heb en door de radio functie steekt hij hier zelfs boven uit. Soms heb ik namelijk geen zin in een specifieke playlist en vind ik het lekker om gewoon radio te luisteren en zo nieuwe nummers te ontdekken. Door de grote gouden knop kan je eenvoudig switchen tussen de radiozenders en hoef je je geen zorgen te maken over krakende kanalen; het bereik is zeer goed!

Zeker met antenne kan ik alle kanalen luisteren die ik maar wil. Zonder antenne is Skyradio de enige die ik niet kan bereiken, al ligt dat denk ik ook een beetje aan de plek in het land. Op de ene plek heb je tenslotte een beter bereik dan op de andere; Skyradio is hier altijd wat lastiger te ontvangen.

Kort samengevat; ik ben dol enthousiast over deze speaker. Hij is roze -en dan doe je het natuurlijk automatisch goed- én hij heeft een fantastisch geluid. Perfect voor binnen- én buitenshuis. Zo'n speaker is ook ideaal als je bijvoorbeeld een tuinfeestje hebt en toch wat muziek op de achtergrond wilt. Hoef je geen onhandige radio naar buiten te sjouwen en installeren!

Mocht je nu toch een ander kleurtje willen dan roze -kan ik me haast niet voorstellen ;) - hebben ze deze mooie retro bluetooth speakers ook nog in andere kleurtjes. Zo is hij er ook in rood, zwart en groen. Voor ieder wat wils! De speaker is wel wat aan de prijs (€134.95) maar wat mij betreft is hij zijn geld zeker waard. Het is ten slotte ook gelijk een accessoire in je huis!

Geschreven door Kelly Mulder van Elegantic

Reageren