Vrije Tijd & Hobby

Bij The Retro Family vind je de leukste artikelen voor hobby & vrije tijd. Ontdek bijvoorbeeld onze Outdoor collectie met handige barbcecues en outdoor tools  van Gentlemen's Hardware. Of bekijk de leuke spellen van Ridleys Games. Met de leuke huis & tuinartikelen van Plint ga je voor hoge kwaliteit producten in Scandinavian Retro Design. 

Outdoor lifestyle

 

Het Britse Gentlemen's Hardware heeft een uitgebreide collectie van handige outdoor gadgets. Bekijk bijvoorbeeld eens de onverwoestbare emaille mokken met vintage prints, erg handig tijdens het kamperen. Of bekijk de handige retro tools zoals de Gentlemen’s Hardware Retro Backpack Multi Tool of de Retro Camping Bestekset Multi-Tool. Ben je van plan te gaan kamperen, bekijk dan eens de prachtige collectie van Gentlemen's Hardware.

Retro Gieters

 

Ook de prachtige retro gieters van het Deense Plint mogen niet ontbreken in je huis of tuin of balkon. De zinken gieters komen in een authentiek retro design en zijn niet alleen handig maar geven een warme en nostalgische sfeer aan iedere omgeving. De gieters zijn verkrijgbaar in diverse leuke kleuren zoals deze mooie rode of donkergroene gieter. Kies tussen een 1.5 liter of 5 liter gieter, of gewoon allebei! Met een gieter van Plint ga je voor authentiek design en hoge kwaliteit.