Radiatoren

Ben je op zoek naar een leuke en stijlvolle radiator voor in je garage, caravan of bijvoorbeeld hobbykamer? Bekijk dan eens onze leuke collectie retro radiatoren. Deze elektrische olieradiatoren hebben een vintage geïnspireerde look en zijn uitgerust met moderne en veilige technologie. De compacte radiatoren zorgen ervoor dat iedere kleine ruimte snel een comfortabele en warme temperatuur zal hebben. Ga voor een zwarte olieradiator, beige olieradiator of grijze olieradiator.
 

Elektrische Retro Olieradiator

 

De olieradiatoren in onze collectie werken op elektriciteit en bevatten minerale olie die opwarmt in de metalen behuizing. Doordat de olie opwarmt, stijgt de warme lucht en verdeeld het zich snel door de ruimte. De retro elektrische olieradiator is ook nog eens beter voor de gezondheid doordat de lucht niet verdroogt door de uitgestraalde warmte, er is dus altijd een goede luchtcirculatie.
 

Gemakkelijk te verplaatsen

 

De retro olieradiatoren zijn gemakkelijk te verplaatsen middels de wieltjes. Je sluit de radiator eenvoudig aan in het stopcontact en brengt zo iedere kleine ruimte gemakkelijk op de juiste temperatuur.
 

Retro elektrische olieradiator van Swan

 

De elektrische retro olieradiatoren van Swan komen in een mooi vintage geïnspireerd design en diverse leuke kleuren. Zo zorg je niet alleen voor een comfortabele temperatuur in iedere kamer maar ook nog eens voor een warme nostalgische sfeer. De Swan retro olieradiator komt met 3 temperatuur instellingen, een regelbare thermostaat en bescherming tegen oververhitting plus vorstbeveiliging. Deze vintage geïnspireerde radiator heeft een maximaal vermogen van 2000 watt en valt erg leuk te combineren met andere retro artikelen van Swan in dezelfde kleur.