Tafels

Retro tafels komen in meerdere vormen en maten. Of je nu een tafel zoekt voor een eethoek, een zithoek of een lounge gedeelte, de uitgebreide Bel Air Retro Fifties Furniture collectie zorgt ervoor dat jij altijd dat leuke jaren 50 meubel zal vinden. Met die authentieke diner eettafel waarvan het lijkt alsof die rechtstreeks uit de jaren 50 is gekomen, tot een salontafel om lekker aan te loungen. Combineer een retro tafel met leuke retro stoelen en creëer een prachtige jaren 50 eethoek.

 

Bel Air retro tafels

 

Het Nederlandse merk Bel Air Retro Fifties Furniture produceert al jaren de leukste reproducties van jaren 50 Retro Meubelen als ook deze retro tafels. Met een eigen fabriek zijn ze in staat hoge kwaliteitseisen te hanteren om zo meubelen te maken die uitermate geschikt zijn te gebruiken in een café, restaurant of gewoon bij je thuis. De bijzondere tafels zijn geïnspireerd op tafels uit Amerikaanse wegrestaurants en zullen de eetervaring extra speciaal maken. Een goede burger smaakt toch net dat stukje beter op een echte diner eettafel. Maak een keuze uit verschillende soorten tafels zoals Retro Salontafels, Retro Eettafels, Retro Statafels, Retro Wandtafels en Retro Hoektafels, en vul jouw eetkamer, café of restaurant met een authentiek stukje Americana.
 

Dinertafel met iconische fifties look

 

De Bel Air Dinertafel is extra stevig gemaakt zodat hij probleemloos kan worden gebruikt in bijvoorbeeld een restaurant. Het chromen buisframe straalt klasse uit en geeft de tafel een mooie 'pop'. Het tafelblad is gemaakt van materiaal wat niet snel krast en de chromen rand geeft het die iconische fifties look. De tafelbladen zijn beschikbaar in meerdere kleuren zoals wit, zwart en creme, waardoor je kunt kiezen wat het beste bij jouw interieur past.
 

Retro eettafels voor in het café of restaurant

 

Onmisbaar in een retro café of restaurant is natuurlijk een echte retro tafel om op te drinken en van te eten. Deze perfect gereproduceerde jaren 50 en 60 tafels zijn ideaal te combineren met Bel Air Eetkamerstoelen en Bel Air Dinerbanken om zo een super leuke eethoek te creëren. Laat die hamburger extra lekker smaken met een extra leuke eethoek. Je klanten zullen een speciale ervaring krijgen en daardoor sneller gemotiveerd worden om nog eens terug te komen.
 

Retro statafels voor in de kantine

 

Zou je nu de kantine een bijzondere toevoeging willen geven? Ga dan voor een leuke combinatie van jaren 50 Retro Barkrukken met Retro Statafels. De speciale jaren 50 look zal de kantine omtoveren en de tijd van vroeger weer een beetje tot leven laten komen.

 

Retro salontafel voor een gezellige zithoek

 

Voeg een salontafel toe aan het interieur om een gezellige zithoek te creëren. Met de collectie Bel Air salontafels maak jij een plekje waar gezellig met meerdere personen gezeten kan worden. Combineer de Retro Salontafel leuk met een Retro Fauteuil of Retro Bank en creëer een gezellig retro zithoek! 

 

Combineer een ander onderstel met een tafelblad

 

Heb jij nu een tafel gezien, maar zou je er een ander onderstel bij willen hebben? Dat is zeker mogelijk. Alle onderdelen zijn te combineren met mekaar. Neem contact met ons op en wij zullen je informeren naar de mogelijkheden.