Draaischijf Telefoons

Ervaar de oude manier van bellen in de nieuwe wereld nu super leuk met een draaischijf telefoon! Onze retro draaischijf telefoon collectie opent de deuren van vroeger en bied je die oude charme van het bellen met een telefoon die rondgedraaid moet worden om een nummer te bellen. Draaischijf telefoontoestellen komen in een grote verscheidenheid aan leuke vintage kleuren en herkenbare modellen als het 746 en het 200 model van vroeger. Kies voor een draaischijf telefoon als je de volledige ervaring wilt van het bellen met een telefoon van vroeger.

 

De Draaischijf Telefoon; bellen middels puls

 

Draaischijf telefoons zijn hoofdzakelijk gebruikt in de jaren 20 tm de jaren 60 en werden daarna stapsgewijs vervangen door telefoons met druktoetsen. Draaischijf telefoons gebruikte vroeger het puls systeem om mee te bellen. Onze draaischijf telefoons zijn speciaal gemaakt om op moderne netwerken te gebruiken en zijn daarom geschikt gemaakt te gebruiken op toon netwerken. Plug de telefoon simpelweg in het telefooncontact en je kan er direct mee gaan bellen!
 

Dat oude gevoel opnieuw ervaren

 

Herinner jij misschien nog die tijd dat je de draaischijf rond moest draaien om een telefoonnummer te bellen? Dan is het natuurlijk super leuk om dat oude gevoel weer opnieuw te ervaren en voor een draaischijf telefoon te gaan zoals deze leuke oranje, groene of zwarte draaischijf telefoon. Of ben je simpelweg erg gecharmeerd van bellen op de oude manier, omdat die hoorn zo lekker in de hand ligt en het ouderwetse belgeluid je helemaal blij maakt? Dan is een draaischijf telefoon de ideale toevoeging!
 

GPO Telefoons; General Post Office

 

Vroeger in Engeland bracht de General Post Office een eigen model op de markt genaamd het 746 model. Deze telefoon werd al snel een hit en is tot op de dag van vandaag een iconisch telefoonmodel uit een speciale periode. Inmiddels is de naam GPO overgenomen en specialiseert zich nu in het maken van de leukste retro artikelen zoals deze draaischijf telefoons. Vind bij ons een uitgebreide collectie GPO telefoons en kies de kleur die het beste bij jouw interieur past.
 

Retro Telefoon als leuke toevoeging aan je interieur

 

Tegenwoordig doen we bijna alles met de mobiel. Onze contacten staan erin opgeslagen en niets is zo snel als deze op de mobiel op te zoeken. Een huistelefoon sneeuwt daardoor een beetje onder en dat is zonde. Kies je voor een retro telefoon als huistelefoon dan hoor je dat mechanische belgeluid afgaan, pak je een comfortabele hoorn in de hand en ga je d'r echt even voor zitten om met diegene te bellen. De belervaring wordt compleet anders en als niet onbelangrijke bonus heb je een speciaal woonaccessoires die prachtig in je huis staat te pronken. Gasten zullen dit zeker opvallen en het kan een leuk gespreksonderwerp zijn. Kies uit een grote verscheidenheid aan kleuren en geef jouw interieur een bijzondere retro touch!