Druktoets telefoons

Ga voor een nieuwe oude manier van bellen met een retro telefoon en kies voor druktoetsen om gemakkelijk en snel nummers te kunnen kiezen. Druktoets telefoons werden geïntroduceerd in de jaren 60 en veroverden geleidelijk de telefoonwereld doordat je er gemakkelijk en snel nummers mee kon kiezen en zijn tegenwoordig de meest gebruikte telefoons. Kies uit een uitgebreid aanbod aan iconische retro telefoons van vroeger zoals de 746 telefoon, de 302 telefoon of de TRIM Phone en introduceer die charme van vroeger weer in de kamer.

 

Van puls naar toon

 

Met de verandering van draaischijf telefoons naar druktoets telefoons, veranderde de werking ook en werd er geschakeld van puls naar toon. Tegenwoordig gebruiken we telefoons die via de toon manier bellen en wil je een puls telefoon gebruiken dan zul je hier een convertor op moeten aansluiten. Onze retro telefoons zijn speciaal gemaakt om op moderne netwerken aan te sluiten en gebruiken het toonnetwerk om mee te bellen. Plug simpelweg de telefoonkabel in het contact en begin direct met bellen!
 

Ervaar die charme van vroeger

 

Ga je nu bijvoorbeeld voor het iconische 746 model dan wordt je gebeld en gaat er een echte bel rinkelen die in de telefoon zit. Niks geen digitale ringtonen, het geluid van een echte bel geeft een geluid wat een digitale ringtoon niet kan evenaren. Wordt je gebeld? Ga er lekker voor zitten, pak die telefoonhoorn in de hand of zet hem tussen je schouder en je hoofd en bel weer met die charme van vroeger.
 

De beste retro telefoon merken

 

Bij The Retro Family vind je de grootste collectie retro druktoets telefoons. Ga bijvoorbeeld voor de leuke GPO 746 Wandtelefoons of kies voor het unieke design van een GPO Duke Telefoon of GPO Duchess telefoon. De uitgebreide collectie Wild & Wolf telefoons geven je een grote verscheidenheid. Neem nu bijvoorbeeld het Diner Phone model, een telefoon uit de jaren 50 die veel in Amerikaanse diners werd gebruikt of ga voor de 746 telefoon die komt in een grote verscheidenheid aan kleuren en patronen. Zoek een telefoon die goed bij jou past en geef wat extra's aan de kamer met een leuke retro telefoon.
 

Retro Huistelefoon; als leuke toevoeging aan je interieur

 

Tegenwoordig doen we bijna alles met de mobiel. Onze contacten staan erin opgeslagen en niets is zo snel als deze op de mobiel op te zoeken. Een huistelefoon sneeuwt daardoor een beetje onder en dat is zonde. Kies je voor een retro telefoon als huistelefoon dan hoor je dat mechanische belgeluid afgaan, pak je een comfortabele hoorn in de hand en ga je d'r echt even voor zitten om met diegene te bellen. De belervaring wordt compleet anders en als niet onbelangrijke bonus heb je een speciaal woonaccessoires die prachtig in je huis staat te pronken. Gasten zullen dit zeker opvallen en het kan een leuk gespreksonderwerp zijn. Kies uit een grote verscheidenheid aan kleuren en geef jouw interieur een bijzondere retro touch!