Wandtelefoons

Je zoekt een retro telefoon die je gemakkelijk aan de muur kunt ophangen? Wandtelefoons komen geleverd met schroefjes en zijn speciaal gemaakt om aan de muur op te hangen. Heb je geen plek om de telefoon neer te zetten of vind je het gewoon fijn om staand te bellen en de telefoon op dezelfde hoogte zit? Een wandtelefoon biedt uitkomst! De GPO Wandtelefoons zijn verkrijgbaar in het rood, zwart en ivoor.

Wandtelefoons met druktoetsen

 

De wandtelefoons zijn uitgerust met druktoetsen zodat er snel mee gebeld kan worden. De telefoons zijn speciaal gemaakt om te gebruiken op moderne netwerken en zijn gemakkelijk te installeren. Plug simpelweg de telefoonkabel in de tv box of het modem en begint direct met bellen! 
 

De beste retro telefoon merken

 

Ben jij hooked aan de jaren 50 en houd je helemaal van de 50's? Dan mag een jaren 50 Diner Telefoon niet ontbreken natuurlijk. Deze leuke replica's komen met de mogelijkheid muntjes in de telefoon te doen en hebben een sleutel om de muntjesbak open te maken. Bellen kun je overigens altijd of er nu wel of geen muntjes worden gebruikt! Of ga voor het iconische GPO 746 Wandtelefoon model. Deze wandtelefoon is ideaal om in de kamer of gang te hangen doordat hij niet veel ruimte inneemt en komt in een super leuk uiterlijk.
 

Retro Huistelefoon; als leuke toevoeging aan je interieur

 

Tegenwoordig doen we bijna alles met de mobiel. Onze contacten staan erin opgeslagen en niets is zo snel als deze op de mobiel op te zoeken. Een huistelefoon sneeuwt daardoor een beetje onder en dat is zonde. Kies je voor een retro telefoon als huistelefoon dan hoor je dat mechanische belgeluid afgaan, pak je een comfortabele hoorn in de hand en ga je d'r echt even voor zitten om met diegene te bellen. De belervaring wordt compleet anders en als niet onbelangrijke bonus heb je een speciaal woonaccessoires die prachtig in je huis staat te pronken. Gasten zullen dit zeker opvallen en het kan een leuk gespreksonderwerp zijn. Kies uit een grote verscheidenheid aan kleuren en geef jouw interieur een bijzondere retro touch!

Gemakkelijk aan de muur te hangen

 

Hang de wandtelefoon gemakkelijk op aan de muur met de meegeleverde schroeven en pluggen. De telefoon ophangen stelt niet meer voor als het installeren van een paar schroefjes. Vind jij het fijn als je staand kunt bellen en niet hoeft te bukken om een nummer te moeten kiezen? Creëer een uniek effect door een retro wandtelefoon toe te voegen aan de kamer.