Retro DAB+ Radio's

DAB plus radio

 

Met een radio uitgerust met DAB+ technologie ontvang je al je favoriete radiozenders digitaal en vrijwel altijd gratis via de ether. Het verschil met FM radio is dat het digitale geluid van DAB plus kwalitatief beter is dan FM. Je zult bijvoorbeeld nooit last hebben van ruis of storing. Het geluid van DAB+ is ter vergelijking net zo helder als een splinternieuwe audio-cd. Ook hoef je niet via de tuner analoog te zoeken naar je radiozenders, maar zijn de radiostations alfabetisch gerangschikt zodat je altijd gemakkelijk je favoriete radiostation kunt opzoeken. Digitale radio heeft de toekomst en steeds meer landen stappen over naar DAB+ vanwege de vele voordelen. Noorwegen is een land dat al volledig is overgestapt op DAB, maar ook landen als Zwitserland hebben vastgesteld dat ze spoedig volledig over zullen gaan op DAB+ ontvangst. Ook voor Nederland en België zal DAB plus de norm worden. Er is nog geen definitieve datum vastgesteld voor de volledige overgang van FM naar DAB+. 
 

Digitale radio

 

Wij bieden een ruim assortiment aan DAB+ radio’s die tevens zijn uitgerust met FM zodat je lang kunt genieten van zowel digitale ontvangst als analoog. De klassiek uitgevoerde leuke Auna retro radio is een voorbeeld van een retro DAB radio die zowel is uitgevoerd met digitale radio ontvangst als met FM-ontvangst. Ook de leuke Britse GPO Rydell radio’s in een jaren 60 design komen met zowel FM als DAB radio en zijn te verkrijgen in een leuke vintage crème kleur en zwart. Zo ben je goed voorbereid op de toekomst en kun je genieten van zowel FM als het heldere geluid van DAB+.
 

DAB radio in vintage design

 

Bij The Retro Family zijn we goed voorbereid op de komst van DAB+ technologie. Ook is DAB al bijna overal in Nederland goed te ontvangen. Om DAB+ te ontvangen heb je uiteraard wel een radio nodig die uitgerust is met DAB plus. We bieden dan ook een ruim assortiment aan van DAB radio’s. Al onze mooie digitale radio’s komen in leuke vintage geïnspireerde designs die een geweldige toevoeging zullen zijn in zowel klassieke als moderne interieurs. Met een digitale radio zoals bijvoorbeeld deze leuke portable radio van Goodmans kun je genieten van al je digitale radiozenders. Deze DAB plus zenders zijn eenvoudig te vinden via het menu door te kiezen voor DAB en middels de DAB-tuner te schakelen naar je favoriete zenders. Deze DAB+ radiozenders zijn ingedeeld op alfabet zodat je simpel en snel overschakelt naar je favoriete radiozender of radioprogramma. Ook de retro radio en Cd-speler van Auna komt in een fraai Mid-Century Modern design en is uitgerust met DAB radio. Met de GPO Winchester ga je voor retro design en een scherp geprijsde en compacte DAB radio. Bij The Retro Family vind je altijd de mooiste DAB+ radio’s van diverse merken in de leukste vintage geïnspireerde designs. Ontdek welke DAB+ radio het leukste zal staan in jouw interieur en voldoet aan al jouw wensen en eisen.
 

DAB+ wekkerradio's

 

Ben je op zoek naar een wekkerradio met DAB? Ook dan zit je bij The Retro Family helemaal goed. Word heerlijk wakker met het heldere en mooie digitale geluid van je favoriete radio ochtendshow. En beluister het laatste nieuws zonder ruis of storing via digitale radio met DAB plus. Het Britse Goodmans heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van retro radio’s. De Heritage 2 van Goodmans is de opvolger van de Heritage en komt met een zeer goed geluid en uiteraard een DAB+ wekkerradio. Schakel middels de dab tuner eenvoudig over naar je favoriete radiozenders. Ook de leuke Goodmans Heritage Portable komt met een wekkerradio DAB+ functie waardoor je direct in de ochtend wakker kan worden met je favoriete muziek. Mocht je een iets kleiner model DAB+ wekkerradio voor op je nachtkastje zoeken dan is de View Quest Monty Retro Wekkerradio precies wat je zoekt. Deze compacte wekkerradio met DAB+ komt in een uniek en stijlvol ontwerp en is beschikbaar in diverse leuke kleuren.