Trap en Loop Auto's

Loopauto's

Een retro loopauto voor je kind kan worden gebruikt om lekker mee te spelen en tegelijkertijd is het uitermate geschikt om te leren lopen. Bij The Retro Family vind je retro loopauto's voor zowel jongens als meisjes. De retro stijl loopauto’s zijn gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze ook perfect buitenshuis kunnen worden gebruikt. Een retro loopauto vind je bij ons in verschillende soorten, kleuren en vormen. Zo zijn er brandweer loopauto’s, raceauto's en vliegtuig loopauto's en is erg populair te geven als kraamcadeau. Een retro loopauto is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook erg mooi om naar te kijken. Ontdek de grootste retro loopauto collectie bij The Retro Family!

Trapauto's

Tuut, tuut, aan de kant! Geef met een speciale retro trapauto de kleine meneer of mevrouw de kans om de leukste avonturen te beleven. Ontdek bij ons de bijzondere collectie trapauto's van Baghera. Een retro trapauto is een vintage geïnspireerde antieke trapwagen die gebasseerd is op bijvoorbeeld de jaren 20 of 30. Kies een metalen trapauto van ouderwets goede kwaliteit die lang mee zal gaan zoals een brandweer, tractor of raceauto. Combineer een trap auto leuk met bijvoorbeeld een accessoire als de Vintage Cap & Stofbril en creëer een wereld om de leukste avonturen in te beleven!

Accessoires

Voeg een extra dimensie toe met leuke trapauto accessoires als een benzinepomp om de trapauto ervaring extra speciaal te maken. Neem bijvoorbeeld een racevlag om de race als een echte wedstrijd te beginnen of ga voor een raceset met een racing cap en stofbril voor een authentieke race ervaring van hoe het vroeger is geweest! Trapauto accessoires voegen echt iets toe aan de beleving en zorgen ervoor dat er nóg meer plezier uit de trapauto gehaald kan worden.