Dinerbanken

Geen enkel ander meubel ademt de jaren 50 meer uit dan de retro dinerbank. Heb jij nu een retro interieur, dan mag de dinerbank daarin niet ontbreken. Zoek je dat speciale gevoel van vroeger te geven aan je café of restaurant, dan kan je niet fout gaan met een Bel Air Dinerbank. Bel Air Retro Fifties Furniture brengt je in detail nagemaakte jaren 50 meubelen zoals er maar weinig kunnen. Ontdek de complete collectie Bel Air dinerbanken bij The Retro Family en vind single booths, double booths, circle booths én corner booths en maak een keuze uit maarliefst negen vintage kleuren om die perfecte fifties diner eethoek te creëren.

 

Bel Air dinerbank; echte Amerikaanse diner booths

 

Americana op z'n best. Een Amerikaanse diner booth is zo iconisch voor de jaren 50 als Marylin Monroe of Marlon Brando. Een hamburger smaakt écht lekkerder wanneer je die eet in een omgeving die speciaal gemaakt is voor het eten in een leuke en relaxte sfeer als wat je krijgt met een Bel Air Dinerbank. Bel Air Retro Fifties Furniture tovert jouw interieur om in een andere tijd en geeft jou of je klanten een extra speciale eetervaring.
 

Single booths en double booths

 

Of je nu één eethoek zoekt of een heleboel, met de verschillende Bel Air Dinerbank elementen bouw je de eethoek precies zoals jij die nodig hebt. De Bel Air Dinerbank is beschikbaar als een single booth met zitplaatsen voor 1, 2 of zelfs 3 personen naast mekaar of als een double booth waarin de voor en achterkant van de dinerbank als zitgedeelte wordt gebruikt met ook hier een beschikbaarheid voor 1, 2 of 3 personen naast mekaar. 

 

Diner hoekbank; retro corner booths

 

Met de Bel Air Corner Booth verbindt jij dinerbanken met mekaar om de eethoek te maken die jij nodig hebt. Combineer meerdere elementen met elkaar door bijvoorbeeld een single booth dinerbank te combineren met een Bel Air Dinerbank Corner Booth HW-60/60 om een directe bocht te maken of ga voor een iets ruimere bocht met de Bel Air Dinerbank Quarter Circle Booth HW-120/120.
 

De ideale jaren 50 eethoek

 

Of je nu thuis een speciale eethoek wilt creëren of een speciaal thema wilt toevoegen aan je café of restaurant. De retro dinerbank zal jou die speciale fifties ervaring geven. De diner booths zijn gemaakt met materiaal als speciaal kunstleer om slijtage bij veelvuldig gebruik te minimaliseren. Maak een keuze uit maarliefst 9 kleuren zoals rood, zwart, geel en blauw zodat je zeker kunt zijn een kleur te vinden die in jouw interieur past. Combineer de retro dinerbank perfect met een Bel Air Retro Eettafel en creëer de ideale jaren 50 eethoek.