Speakers

Draadloze retro bluetooth speakers met een hoge geluidskwaliteit. Ontdek ze in vele verschillende vormen, van de GPO retro bluetooth speaker om draadloos muziek te kunnen streamen, tot de Berlin Boombox, een uit de jaren 80, vintage geïnspireerde luidspreker. Zet een speaker leuk neer in keuken of woonkamer of gebruik een draadloze portable speaker om naar muziek te luisteren in de tuin of bv in het park. Haal een echte beauty in huis met een mobiele retro speaker!

 

Draagbare bluetooth speakers

 

Stream draadloos muziek naar je bluetooth luidspreker en luister naar je favoriete muziek waar je ook bent. Bedien de wireless speaker gemakkelijk draadloos van een afstand en neem hem bijvoorbeeld mee de tuin in om ook daar naar muziek te kunnen luisteren. Met een draagbare bluetooth luidspreker geef je jezelf een wereld van vrijheid en verzeker je jezelf van een hoge geluidskwaliteit.


 

Geef je platenspeler een boost aan geluid

 

Verbindt je platenspeler met een speaker en zorg voor een flinke boost in geluid. Onze GPO speakers zijn speciaal gemaakt om met een GPO platenspeler, of elke andere platenspeler met een line-out, verbonden te worden en zal het geluid een flinke boost geven. Combineer een speaker leuk met een platenspeler in een bijpassende kleur voor een speciale look en ontvang een leuk voordeel met onze scherpe combinatiekortingen.