Slowcookers

Kun jij wel wat hulp in de keuken gebruiken? Bekijk dan eens onze leuke collectie retro slowcookers. Deze leuke vintage geïnspireerde slowcookers bieden uitkomst bij een drukke levensstijl en zorgen ook nog eens voor gezonde en lekkere maaltijden. De slowcooker of crock-pot is een eenvoudig te bedienen elektrische pan dat het eten langzaam kookt en waardoor je tijd hebt om tussendoor andere dingen te doen.
 

Gemakkelijk, gezond en lekker

 

Door het langzame kookproces van de slowcooker blijven voedingstoffen en de smaak zeer goed behouden. Voeg eenvoudig diverse ingrediënten zoals kip, vlees, aardappelen en groente samen in de retro slowcooker en creëer de heerlijkste gerechten zoals stoofpotjes en soepen. Je voegt een kleine hoeveelheid water toe aan iedere maaltijd, zet vervolgens de slowcooker aan en een aantal uren later heb je een heerlijke voedzame maaltijd.
 

Stoven, sudderen en koken

 

De slowcooker is zeer geschikt voor heerlijke winterse stoofpotjes, mals suddervlees, en om groenten en aardappelen te koken. Ook erwtensoep of Hachee zijn eenvoudig te bereiden met de retro slowcooker.
 

Retro Slowcookers van Swan

 

Met de Retro 1.5 L , 3.5 L en 6.5 Liter Slowcookers van het Britse Swan creëer je zeer eenvoudig de heerlijkste maaltijden. De retro slowcooker komt in diverse leuke kleuren en heeft een stijlvolle vintage uitstraling. De slowcooker van Swan is jouw perfecte keukenhulp en ideaal bij een drukke levensstijl. De retro slowcookers van Swan komen met een uitneembare binnenpan en hebben een leuk vintage geïnspireerd glazen deksel. Met de slowcookers van Swan creëer je heerlijke en gezonde gerechten in een handomdraai. De slowcookers van Swan vallen leuk te combineren met andere retro artikelen van Swan in dezelfde kleur.