Retro Koelkasten

Ontdek onze mooie collectie retro koelkasten. Waar een moderne koelkast vaak strak en saai oogt in wit of zwart, komen de retro koelkasten juist in leuke vintage geïnspireerde kleuren. The Retro Family is dé plaats om verschillende soorten koelkasten te vinden in een bijzondere retro stijl. Geef je keuken meer karakter met een Retro Koelkast met mooie ronde hoeken en kenmerkende chromen elementen. Geef jouw keuken iets speciaals en kies voor een Retro Koelkast!

 

Retro koelkast bestellen

 

bij The Retro Family Wij bieden alleen de beste kwaliteit retro koelkasten aan. Je kunt bij de bezorging kiezen om de koelkast naar boven te laten tillen en deze gemakkelijk voor je te laten installeren. Je hebt op de koelkasten altijd minimaal 2 jaar fabrieksgarantie en tijdens het bestelproces is er de mogelijkheid om dit nog eens met 3 jaar te verlengen. Ondervind je problemen dan wordt de koelkast bij je aan huis gerepareerd. Nadat je een bestelling hebt geplaatst zul je je binnen een paar uur worden gebeld om een bezorgmoment af te stemmen. Hier kan je aangeven welk dag voor jou het beste uitkomt. Op de dag van levering ontvang je van tevoren bericht met een tijdsvakaanduiding, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten, wel zo fijn!

 

Oude koelkast wegdoen?

 

Heb je een retro koelkast besteld in Nederland en wil je van de oude af, laat deze dan meenemen. Bij de bezorging van je retro koelkast kun je eventueel een oude koelkast laten meenemen. Als je de koelkast voor ons klaar zet wordt deze meteen door ons meegenomen.