Funcooking

Ontdek onze unieke en uitgebreide funcooking collectie van merken als Ariete, Fizz en Beper. Vind bij ons een uitgebreide popcorn machine collectie en beleef een gezellige filmavond met vrienden door heerlijke popcorn te maken waarmee olie of boter gebruikt kan worden om die echte bioscoop popcorn te krijgen. Of probeer eens een super lekker hot dog broodje te maken met de Hot Dog Pop-Up Toaster van Retro Line, een erg smaakvol tussendoortje! Wil je naast een lekkere hotdog of bak popcorn ook iets verfrissends drinken, kies dan voor een slush puppy machine. Heerlijke slushies maken in een paar minuten doe je bijvoorbeeld met de schaafijsmachine van Nostalgia Electrics. Doe een beetje siroop bij het schaafijs en slurp er heerlijk oplos!Popcorn Machines; heerlijke bioscoop popcorn maken


Maak de lekkerste popcorn met die echte smaak van bioscoop door popcorn te poppen met olie of boter. Gebruik een popcorn maker van Ariete en zie hoe de popcorn tot leven wordt gepopt. Geef je popcorn een heerlijke speciale smaak met onze Kernel Season's popcorn kruiden en je hebt de perfecte snack voor tijdens een film of op een kinderfeestje.


Slush Puppy Machines; de lekkerste slushies maken

 

Een lekkere slushie slurpen doe je met onze Slush Puppy Makers van Fizz, Ariete of Beper. Doe een beetje ijs in de schaafijsmachine, voeg een lekkere slush puppy siroop toe en geniet van een verfrissende slush puppie. Onze unieke slush puppy collectie komt in een mooie retro stijl met de originele blauwe kleur en zal er helemaal uit knallen in de keuken. Ga voor de Fizz Slush Puppyie-Machine Blauw om de lekkerste slushies en lekkerste soft ijs te maken.


Chocoladefontein; een middelpunt van elk feest

 

Met een chocoladefontein verzeker je elke keer weer van een spetterende show. Onze fonteinen komen in een leuke jaren 50 stijl en zullen erg leuk op de tafel staan tijdens een diner of feestje. Gebruik onze speciale chocolade van hoge Belgische kwaliteit om snel en gemakkelijk chocolade te maken die soepel door de chocoladefontein heen zal glijden.


Funcooking accessoires

 

Vind bij The Retro Family de lekkerste funcooking accessoires. Popcorn accessoires als popcorn bekers. Proef hoe echte Amerikaanse popcorn wordt gegeten! Of maak een super lekkere slush puppy met onze speciale slush siropen en geniet extra met onze slush-puppie bekers en speciale rietjes.