Ariete

Nostalgisch Italiaans Design

 

Het Italiaanse design van Ariete straalt klasse uit, geeft extra seer in je keuken en door de degelijke kwaliteit zullen de producten ook nog eens lang meegaan. Ontdek naast de mooie koffiezetapparaten, ovens en melkopschuimers ook de leuke funcooking producten van Ariete zoals popcornmachines, slush puppy machines en chocoladefonteinen. Perfect te geven als cadeau of om jezelf te verwennen.
 

Waterkokers, koffiezetapparaten, Broodroosters en meer!

 

Voeg met de Ariete Vintage lijn mooie nostalgische keukenapparaten toe aan je keuken met artikelen als retro waterkokers en koffiezetapparaten, als ook keukenmachines en broodroosters. Het bijzondere Italiaanse design met prachtige pastelkleuren geven de Ariete keukenartikelen een unieke look die je niet snel ergens anders tegen zal komen. Met een thuishaven in Florence wat op zichzelf al kunst ademt, is het merk Ariete ontstaan als onderdeel van de bekende De'Longhi familie. Met aandacht voor design als ook aandacht voor kwaliteit om een lange levensduur te garanderen is de keuze voor Ariete snel gemaakt. Ontdek nu ook de Ariete Classica lijn in diverse vintage geïnspireerde designs en kleuren.
 

Ariete popcornmachines & meer

 

Ook biedt Ariete leuke funcooking artikelen aan middels hun Party Time lijn. Met artikelen als Ariete Popcornmachines, Ariete Slush Puppy Machines als Ariete Chocoladefonteinen ben je verzekerd van een erg gezellig feest. Of je nu iets zoekt om je filmavond leuker te maken of iets zoekt om als cadeau te geven, de funcooking artikelen van Ariete zijn hiervoor prima geschikt. Ontdek ook leuke gadgets zoals de hotdog pop-up toaster om lekkere hotdogs te maken en geef jezelf of een ander iets speciaals cadeau.
 

Ariete Ovens

 

Ga terug in de tijd met de stijlvolle Italiaanse retro ovens van Ariete. Deze ovens springen in het oog en zijn een bijzondere toevoeging aan iedere keuken. De oven bevat een onder en bovengrill en komt inclusief grillplaat plus lekbak. De retro ovens van Ariete verwarmen tot 230 graden zodat je pizza’s, broodjes of cake in een mum van tijd op tafel tovert.
 

Creëer een unieke retro keuken

 

De unieke artikelen van Ariete zullen de keuken transformeren en echte eye catchers toevoegen aan de keuken. Of je nu een nostalgische keuken hebt of een stukje nostalgie wilt toevoegen aan een moderne keuken, de Ariete keukenapparaten zullen een prachtige toevoeging zijn. Maak een keuze uit Ariete WaterkokersAriete BroodroostersAriete Koffiezetapparaten en meer en creëer jouw unieke retro keuken.