Auna

Nostalgische platenspelers en radio's van Duitse kwaliteit

 

Duik in de wereld van Auna! Dit Duitse audio merk dompelt je onder in een wereld met bijzondere radio's en platenspelers met een knipoog naar vroeger. De bijzondere designs maken de producten perfect voor het toevoegen aan een woon- of hobbykamer en brengen meerdere moderne functies zoals DAB+ en bluetooth zodat je ook voor de toekomst helemaal klaar bent.
 

Auna retro radio’s 

 

Ontdek de collectie retro radio’s van Auna in stijlvolle vintage geïnspireerde designs met vele opties en een mooi en helder geluid. Bekijk bijvoorbeeld eens de klassieke vormgeving van de Auna Belle Epoque 1906, deze komt in 2 verschillende uitvoeringen namelijk de FM-radio versie en de DAB+ versie. Of maak kennis met de Auna Glastonbury met zijn bijzondere vintage geïnspireerde look en krachtige geluid.
 

Auna Retro Platenspelers

 

Auna is naast radio’s ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van prachtige vintage geïnspireerde retro platenspelers. Bekijk bijvoorbeeld hoe de wetten van de natuur worden getest met de Auna Verticalo S. Deze exclusieve verticale platenspeler is een echte eyecatcher en is tevens verkrijgbaar in het zwart. Of bekijk eens de stijlvolle en scherp geprijsde Jerry Lee retro platenspeler met opneem-functie. 
 

Auna All-in-1 Music Center

 

Mocht je niet kunnen kiezen tussen een radio of een platenspeler, maar wil je eigenlijk beide. Dan heeft Auna de oplossing. Met de stijlvolle vintage geïnspireerde alles in 1 music centers van Auna heb je een radio, platenspeler, Cd-speler, cassettespeler en MP3-speler in 1. Bekijk bijvoorbeeld de mooie retro vormgegeven NR-620 stereo all-in-1 music center van Auna, dit klassieke multifunctionele audio-systeem komt in drie verschillende kleuren en zorgt ervoor dat je kunt genieten van je gehele over de jaren verzamelde muziekcollectie. Ook het Auna Belle Epoque 1909 music center met externe luidsprekers of de Auna Belle Epoque 1908 zijn zeer geschikte keuzes als je op zoek bent naar een echte alleskunner in een mooi vintage design.