Bel Air

Bel Air Retro Fifties Furniture

 

Laat de jaren 50 weer tot leven komen met de iconische retro meubelen die vroeger in Amerikaanse wegrestaurants werden gebruikt. Eet een lekkere hamburger op een mooie dinerbank in combinatie met een retro eettafel voor een extra leuke eetervaring. Of voeg een speciale fifties barkruk toe aan je keuken bar, kantine of restaurant en creëer een leuke jaren 50 look. Combineer de Bel Air Meubels met elkaar en laat de tijd van Marylin Monroe en Elvis Presley weer tot leven komen.
 

Bring back the 1950's

 

Het Nederlandse Bel Air Retro Fifties Furniture brengt de op vroeger geïnspireerde jaren 50 meubels weer helemaal terug. De Bel Air Meubels worden gemaakt van hoge kwaliteit materialen zodat ze vele jaren mee zullen gaan en worden dan ook vaak gebruikt in bistro's en restaurants met een leuk retro thema. Bel Air Meubelen zijn beschikbaar in verschillende soorten zodat je ze leuk met elkaar kunt combineren om een speciale ruimte te creëren. Maak een keuze uit vele verschillende kleuren en laat die speciale tijd van vroeger weer tot leven komen.
 

Bel Air Barkrukken

 

De Bel Air Barkrukken bieden een uitgebreide verscheidenheid aan modellen barkrukken. Zoek je een retro barkruk met een rugleuning of misschien een retro barkruk zonder rugleuning? Houd jij van een voetsteun bij je barkruk of heb je deze niet nodig? Bel Air Barkrukken komen in maarliefst 8 verschillende leuke vintage kleuren om diegene te vinden die perfect in jouw interieur past. De opvallende chromen elementen doen de barkruk er helemaal uitspringen en geven die onuitwisbare eerste indruk. Voeg een speciale Bel Air barkruk toe aan je keuken bar of restaurant voor die speciale retro touch. Voor grotere hoeveelheden neem contact met ons op om een passende offerte te ontvangen.
 

Bel Air Dinerbanken

 

Er zijn weinig meubelen meer iconisch voor de jaren 50 als de dinerbank. De dinerbank was dé plek om even lekker te zitten en je hamburger met milkshake te eten. Bel Air Dinerbanken zitten heerlijk zacht en komen met een kunstleren afwerking zodat ze moeiteloos veelvuldig gebruikt kunnen worden. Kies uit Single Booths als Double Dooths en verschillende Corner Booths om dat lekkere eethoekje te maken zoals vroeger in Amerikaanse wegrestaurants. 
 

Bel Air Tafels en Stoelen

 

Maak een leuke Bel Air eethoek met de Bel Air Tafels en Bel Air Stoelen. Maak met de Bel Air Eetkamerstoelen een leuke eethoek voor in de eetkamer of in het restaurant en creëer die leuke jaren 50 look. Vind ook Bel Air Salontafels en Bel Air Loungestoelen voor jouw huiskamer of hotel lobby om lekker in weg te zakken en te dromen over de tijd van Marylin Monroe en Elvis Presley. 
 

Voor zakelijk gebruik

 

Heb jij nu bijvoorbeeld een restaurant en wil je deze een speciaal thema geven door leuke jaren 50 meubels toe te voegen? Dan zit je met Bel Air Retro Fifties Furniture helemaal goed! Bel Air Meubelen lenen zich uitstekend om dat restaurant die speciale jaren 50 look mee te geven, of die hotel lobby een leuke loungehoek te geven of bijvoorbeeld die kantine speciale staplaatsen te geven. Welke toepassing je ook nodig hebt, Bel Air Meubelen geven je de mogelijkheid om lekker te combineren en met de vele verschillende beschikbare kleuren zal de kleur die je nodig hebt er vast en zeker tussen zitten. Ben je opzoek naar grotere hoeveelheden? Neem hier contact met ons op voor het maken van een passende offerte.
 

Voor thuisgebruik

 

Ben jij een fervent jaren 50 fan en wil je iets speciaals toevoegen aan je eetkamer of woonkamer? Het toevoegen van een Bel Air dinerbank in je eetkamer zal aan de eetervaring een super leuk effect geven. Maak een combinatie met een Bel Air Eettafel en je krijgt een echte jaren 50 stijl diner eethoek om lekker in te eten. Kies er daarnaast voor om een leuke loungestoel toe te voegen aan de woonkamer om even lekker achterover te zakken. De Bel Air Meubels zullen jouw interieur een authentieke jaren 50 look geven die op jezelf en je gasten een onuitwisbare indruk zullen maken.