Crosley

De grootste collectie Crosley platenspelers van Europa

 

Crosley is hét retro platenspeler merk van dit moment! De Crosley platenspelers staan bekend om hun meest unieke en uiteenlopende designs. Vind bij The Retro Family de meest uitgebreide collectie Crosley retro platenspelers van Europa. Van de populaire Crosley Cruiser Deluxe en Crosley Portfolio tot de Bermuda platenspeler met zijn Mid Century Modern design. Kies voor een Crosley platenspeler als je van vinyl houdt en een super leuk design stuk in huis wilt halen!
 

Crosley Radios

 

Crosley Radios produceerde de eerste goedkope radio's, zodat deze destijds beschikbaar kwamen voor het grote publiek. Met de Crosley retro platenspelers heeft het concern de stijlvolle platenspelers van toen opnieuw in de 'spotlights' weten te zetten. Om de oude traditie voort te zetten heeft Crosley in het CD tijdperk van de jaren negentig besloten retro platenspelers op de markt te brengen en beschikbaar te maken voor een groot publiek. Liefhebbers van vinyl kunnen nu kiezen uit een groot assortiment retro platenspelers in de meest bijzondere designs! Combineer de platenspeler met een leuke Crosley platenkoffer zodat je stijlvol je vinylcollectie kunt opbergen.
 

Crosley; vintage design met moderne geluidskwaliteit

 

Tijden van weleer herleven met de geluidskwaliteit van nu, dat is kenmerkend voor de retro platenspelers en radio's van Crosley. Duik in de wereld van vinyl met een leuk uitziende Crosley platenspeler of herontdek de vinyl collectie op zolder. Heerlijk om die herinneringen van vroeger weer boven te halen. De platenspelers komen bijna allemaal met interne luidsprekers voor een mooi vintage effect. Wil je meer power, dan kun je bij de meeste modellen ook externe luidsprekers aansluiten. Kies uit bijzondere designs als de destijds zeer populaire Dansette platenspeler op pootjes of het draagbare koffermodel, de Crosley Cruiser Deluxe zijn weer verkrijgbaar. Crosley brengt de meest populaire platenspelers van toen weer helemaal terug. Ze zijn verkrijgbaar in diverse mooie vintage kleuren, zodat er ongetwijfeld ook een Crosley beschikbaar is voor jouw smaak en interieur. 
 

Vele handige opties

 

Crosley laat in het moderne digitale tijdperk van de 21e eeuw het vinyl herleven, of zoals ze het zelf zeggen: “wij zijn de smaakmakers van het nieuwe vinyl millennium”. Geniet weer van die 'gouwe ouwen' en onverwoestbare klassiekers als bijvoorbeeld Bob Dylan, The Doors en Elvis. Wil je jouw lp's ook op jouw smartphone, computer of tablet? Kies dan voor een USB platenspeler zoals de Crosley Portfolio. Neem jouw favoriete lp's en singles op, zodat je overal kunt genieten van jouw 'goldies'. Combineer met handige accessoires Wil je gelijk beginnen met luisteren naar muziek, maar moet je je vinyl collectie nog opbouwen? Bij The Retro Family kun je ook jouw verzameling lp's uitbreiden met bijvoorbeeld Nina Simone of BB King. Vind daarnaast allerlei handige accessoires om je platen goed te beschermen, reserve naalden voor je platenspeler en super leuke platenspeler meubels om je Crosley platenspeler of radio de speciale plek te geven die hij verdient. Ontdek de meest uitgebreide Crosley collectie van Europa bij de retro familie en begin je vinyl avontuur vandaag!