Fizz

Met de verfrissende slushies van FIZZ ben je helemaal klaar voor de zomer. FIZZ brengt mooie retro Slush Puppy Machines die in een handomdraai heerlijke sushies voor je maken. Ontdek nu ook de heerlijke sush siropen en leuke bijpassende accessoires van FIZZ.

 

Feesten doe je met de Slushies van FIZZ

 

Met Fizz is het altijd feest! Dit Britse merk biedt leuke retro producten waaronder Slush Puppy Machines inclusief leuke accessoires voor slushies zoals slush bekers, gevormde grappige rietjes met teksten en Slush Puppy siroop in de lekkerste smaken zoals Piña Colada, Mojito, Long Island Ice Tea en meer. 
 

Slush Puppy Machines van Fizz

 

Met de Slush Puppy Machines van Fizz breng je dat zomerse gevoel in huis en wordt Slushie maken elke keer een feestje. Bekijk bijvoorbeeld de mooie retro Slush Puppy machine in het blauw waarmee je de lekkerste slushies maakt. De Machine komt met een vrolijk design en zal een leuke toevoeging zijn aan je keuken. Daarnaast heeft FIZZ ook nog een exclusieve Slush Puppy Cocktail Machine waarmee je de heerlijkste Slush Puppy cocktails kan mixen. Fizz heeft speciaal voor de cocktail Slush Puppy machine ook nog eens heerlijk pakket met de lekkerste alcoholvrije cocktail Slush Puppy siroop. 
 

Slush Puppy Siroop van Fizz

 

Geen feestje is compleet zonder lekkerste smaken Slush en daarom heeft Fizz speciaal voor jouw machine een aantal heerlijke smaken op de markt gebracht zoals Cherry, Green Apple en Tropical Slush Puppy Siroop. Ook is er nog een speciaal pakket met de lekkerste alcoholvrije Slush Puppy Cocktail siroop, dit pakket bevat 4 heerlijke smaken namelijk: Piña Colada, Mojito, Cosmopolitan en Long Island Ice Tea. 
 

Fizz Slush Puppy accessoires

 

Serveer je slushies in stijl met de leuke Slush Puppy bekers van Fizz en voeg er de leuke groot gevormde rietjes met teksten als Chillin, Rad en Cool aan toe. Met Fizz geniet je altijd van lekkere verfrissende slushies tijdens de warme dagen of op feestjes en verjaardagen.