Gentlemen's Hardware

Het Britse Gentlemen’s Hardware komt met authentieke en handige tools speciaal ontwikkeld voor echte mannen. Van baardolie tot BBQ’s en van handige kampeer gadgets tot whiskyglazen. Door de mooie vintage geïnspireerde verpakkingen en hoge kwaliteit zijn de artikelen van Gentlemen’s Hardware perfect als cadeau voor echte mannen.

 

Voor echte mannen

 

De stoere en handige retro gadgets van Gentlemen’s Hardware zijn erg leuk om zowel cadeau te geven als te krijgen. Ieder item komt in een uniek vintage geïnspireerd design en bijpassende verpakking. Het unieke concept van Gentlemen’s Hardware is handige tools en gadgets voor mannen te ontwikkelen van stoere materialen in een authentiek retro design.
 

Gentlemen’s Hardware Multi-Tools

 

Bekijk de prachtige collectie multi-tools van Gentlemen’s Hardware, deze slimme gadgets zijn speciaal ontwikkeld voor de stoere en avontuurlijk retro man. De multitools zijn eenvoudig op te bergen en komen met diverse handige en slimme uitklapbare gereedschappen. De backpack multi-tool komt bijvoorbeeld met een zaklamp, kompas, zakmes en mini zaag en is gemakkelijk aan een tas of riem te bevestigen. Een ander mooi voorbeeld is de Camping Bestek Multi-Tool deze bestaat uit een uitklapbare lepel, vork , mes, flesopener en kurkentrekker in één. Deze fantastische gadgets maken het leven van een man er net een stukje leuker, stoerder en gemakkelijker op.  
 

Gentlemen’s Hardware Mokken En Borden

 

De stevige retro borden van Gentlemen’s Hardware zijn puur ontwikkeld voor de echte man waardoor vorm en functionaliteit samen komen. De borden en mokken moeten tegen een stootje kunnen en handig zijn voor de echte retro man. De avonturier, de camping bezoeker, de reiziger of de retro man die in zijn wilde tuin geniet van een koud biertje en een mals stuk vlees van de BBQ. Deze mokken en borden zijn daarom stevig en licht. En komen daarnaast met fraaie vintage geïnspireerde logo’s, teksten en stoere mannelijke kleuren. Bekijk eens de stoere beker set, de stijlvolle mokken of het vintage geïnspireerde en mannelijke emaille bord of pasta bord. Allemaal handig voor thuis of op reis, je sterke bak koffie smaakt net wat lekkerder in een prachtige en stevige emaillen retro mok van Gentlemen’s Hardware.