Hatland

De caps van Hatland zijn zowel geschikt voor mannen als vrouwen en worden samengesteld van de mooiste materialen. De Hatland caps zijn naast hun mooie design van zeer hoge kwaliteit. Maak kennis met de uitgebreide collectie flat caps, newsboy caps, baretten en hoeden.

 

Hatland flat cap assortiment

 

Kies uit tientallen modellen Hatland flat caps. Heb je een favoriete kleur in gedachten dan kan je meteen zoeken naar caps in die kleur. Kies onder meer uit blauw, bruin en zwart maar ook uit caps in ivoor, dusty rose of navy. Daarnaast zijn er verschillende soorten caps: flat caps, newsboy caps, sailor caps en baretten. Bekijk ze allemaal op de website of kies meteen voor de soort Hatland cap die jij wilt hebben. Behalve de verschillende uitvoeringen en leuke retro kleuren zijn er ook nog super leuke patronen Hatland caps. Denk aan ruitjes, patchwork en herringbone. Kies uit leuke Hatland caps gemaakt van wol, katoen of leer.
 

Flat caps, en sailor caps

 

De flat cap is een platte pet en komt van het Engelse platteland uit de 19e eeuw. Een flatcap heeft een prachtige Engelse en authentieke uitstraling en is een ideale toevoeging voor mensen die houden van de charme van vroeger. De Hatland Sailor Caps hebben een grotere klep en doen denken aan vervlogen tijden in de zeevaart. Stoer, maar heerlijk warm en heel geschikt voor de koudere jaargetijden. De sailor caps van Hatland bieden warmte en comfort en beschermen je tegen regen, kou en wind. 
 

Newsboy caps en baretten

 

De newsboy cap is een wat nonchalante pet die qua stijl lijkt op de flat cap. Net als de flat cap heeft de newsboy cap een kleine platte klep maar de pet zelf is ronder en voller en daardoor boller. De Hatland Thunder Wol Newsboy Cap Antraciet bijvoorbeeld. Een authentieke newsboy cap die veelal werd gedragen in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw met een ruige uitstraling. Vergis je niet, deze cap voelt heerlijk zacht aan en biedt veel comfort bij het dragen. En past natuurlijk erg leuk bij een retro look. Opzoek naar een chique cap met een leuke Franse stijl? Kijk dan naar de bijzondere baretten van Hatland. Ze zijn voorzien van een fluweelzachte binnenkant en hebben die typische Franse uitstraling. Verkrijgbaar in leuke kleuren bieden deze baretten je veel draagcomfort en zijn ze geschikt voor alle jaargetijden.