Muzen

Nu exclusief in Nederland beschikbaar, de prachtige Muzen Bluetooth speakers! De radio’s komen in een super leuk jaren 60 design en zijn verkrijgbaar in 4 prachtige kleuren. De Muzen retro speaker is overal mee naartoe te nemen om te genieten van je favoriete muziek. Een dagje naar het strand of naar het park bijvoorbeeld of luister naar muziek in je eigen tuin of slaapkamer. De radio’s staan garant voor een fantastische geluidskwaliteit en met de bluetooth functie speel je eenvoudig je Spotify playlist af waar je maar wilt.

 

Extra’s bij de Muzen Bluetooth speakers

 

Deze prachtige radio wordt geleverd inclusief handige draagtas zodat je hem gemakkelijk kunt meenemen. Kies uit mooie kleuren als: Mint Green Metal, Flamingo Pink Metal, Crimson Red Metal of Jet Black Metal. Je vindt dus altijd een Muzen Bluetooth die past bij jouw stijl! De radio’s zien er niet alleen erg leuk uit, ze geven ook nog eens een geweldig geluid. De retro stijl is geïnspireerd op de vintage radio’s van vroeger en ze zijn super leuk om te zien. Daarbij zijn ze écht klein: 9 cm breed, 6 cm hoog en 5 cm diep, maar groot in geluid! De accu heeft maarliefst een capaciteit van 8 uur, dus batterijen zijn niet nodig. De twee stevige draaiknoppen voor het regelen van de geluidssterkte en de tuner zijn stevig en prettig te bedienen.
 

Uitgebreide mogelijkheden

 

Deze kleine radio heeft niet alleen een groot geluid maar ook alle moderne mogelijkheden van nu. Je kunt naar al je favoriete radiozenders luisteren via de functie FM radio. Wil je via je smartphone of tablet luisteren naar je Spotify playlist? Ook dat kan en wel met behulp van de bluetooth functie. Tenslotte kan je ook nog gebruik maken van de AUX-in voor het beluisteren van je favoriete muziek via andere apparaten. De Muzen Bluetooth speakers wegen erg weinig, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn met de speciale bijgeleverde draagtas.
 

Lange accuduur

 

Voor de Muzen retro radio’s heb je geen batterijen nodig. De accuduur is 8 uur en dat is ruim voldoende voor een hele middag én avond genieten van je favoriete muziek op het strand of in het park. Met deze radio mag je worden gezien: uitgevoerd in een stijlvol retro design en in super leuke kleuren zodat je kunt combineren met je outfit! Luisteren naar muziek van jouw keuze, via de radio of via je tablet of smartphone. Hoge kwaliteit geluid, een handige draagtas en de accu kan je eenvoudig opladen in het stopcontact. De Muzen Bluetooth Speakers zijn niet voor niets een van de meest populaire retro radio’s in het buitenland!
 

Muzen mini bluetooth button speaker

 

Maak nú ook kennis met de kleinste en nieuwste bluetooth speaker uit onze collectie, de Muzen retro button mini speaker! Deze zeer kleine bluetooth speaker is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en ideaal voor onderweg, op het strand of in het park. En komt ook nog eens met zeer goede geluidskwaliteit en een prachtig retro design geïnspireerd op de authentieke platenspelers uit de jaren 70.