Roadstar

Roadstar platenspelers en radio's komen in een speciale nostalgische jas en geven je kamer een bijzondere toevoeging. Creëer een eigen sfeervolle plek om even te ontsnappen van de drukte van alle dag en duik weer in die prachtige platen met misschien mooie herinneringen van vroeger. Roadstar platenspelers komen in meerdere mooie designs en met vele handige opties. Zoek je een music center die zowel radio, vinyl, bluetooth als CD's kan afspelen? Of misschien een leuke nostalgische radio voor op de kast? De Roadstar retro radio's en platenspelers zijn een prachtige oplossing.

 

Roadstar timmert aan de weg


Het Europese hoofdkantoor van het Japanse merk Roadstar staat in Zwitserland. Het bedrijf timmert al sinds 1976 aan de weg en werd vooral bekend met de ontwikkeling van het autoradio-cassette deck. Het assortiment van Roadstar breidde zich echter langzaam uit over het hele spectrum 'consumer electronics', waaronder een bijzondere vintage lijn met platenspelers, radio's en klokradio's.  
 

Roadstar music centers; digitale techniek in een retro jasje

 

De Roadstar nostalgische platenspelers komen met een klassiek houten uiterlijk en geven een knipoog naar de jaren 40 en 50. Nostalgische ontwerpen uit de tijd dat de televisie nog toekomst was. Hoorspelen op de radio waren populair en de platenspeler was de nieuwste technologische ontwikkeling. De ontwerpen mogen dan naar lang vervlogen tijden verwijzen, in de Roadstar retro platenspelers wordt moderne technologie toegepast. De meeste retro platenspelers van Roadstar geven je meerdere mogelijkheden dan alleen platen af te spelen. Zo zijn er music centers waar je AM/FM of DAB+ digitale radio kunt afspelen, CD's mee kunt luisteren en zelfs cassettes op kunt afspelen. Gebruik daarnaast bluetooth om je MP3 speler draadloos te gebruiken om muziek op je music center af te spelen. Sommige modellen platenspelers komen zelfs met de mogelijkheid om de muziek op jouw vinylplaten digitaal op te slaan op een USB stick. Alle Roadstar retro platenspelers komen daarnaast met een RCA-uitgang voor het aansluiten van externe luidsprekers zodat je je bestaande stereo systeem er handig mee kunt verbinden.
 

Creëer een sfeervolle plek voor jezelf

 

Een Roadstar platenspeler geeft je uitgebreide mogelijkheden. Wil jij ook zo'n eye catcher in jouw interieur? Wat dacht je van een stijlvolle Roadstar retro platenspeler met bijpassend tafeltje? Creëer jouw eigen retro hoekje, waarin je even kunt ontsnappen aan de drukte van alle dag... Kijk maar eens rustig rond in onze shop.
 

Handige accessoires voor bij je Roadstar platenspeler

 

Platenspelers en vinylplaten moeten met zorg behandeld en verzorgd worden. Van tijd tot tijd zul je de naald van jouw platenspeler moeten vervangen. Berg jouw platen altijd netjes stofvrij op, bijvoorbeeld in een platenkoffer. Voor alle vervangings- en onderhoudsproducten kun je natuurlijk ook bij The Retro Family terecht. Veel plezier!