Rosenstein & Söhne

Het Duitse Rosenstein & Söhne staat voor genieten, genieten van eten en genieten van het leven. De retro popcornmachines van Rosenstein & Söhne dragen bij aan deze visie en komen in warme nostalgische designs. Deze fraaie retro popcornmachines zijn niet alleen een feest voor het oog maar zorgen ervoor dat je nooit zonder lekkere popcorn komt te zitten tijdens filmavondjes, feestjes of gewoon heerlijk thuis voor de buis. 

Retro popcornmachines

 

Popcorn maken was nog nooit zo eenvoudig als met de popcornmachines van Rosenstein & Söhne. Kies voor een Amerikaanse retro popcornmachine die werkt zowel met olie als boter. Of ga voor de compacte NX7615 popcornmachine, deze werkt middels hete lucht wat zorgt voor vetvrije popcorn. De stijlvolle NC3354 Popcornmachine met Handvat is jouw hulpje in de keuken om simpel en snel een grote hoeveelheid heerlijke popcorn te bereiden op het fornuis. 
 

Net als in de bioscoop!

 

Ga voor het echte bioscoopgevoel met de exclusieve Rosenstein & Söhne NX9393 Popcornmachine Verkoopkraam. Deze verkoopkraam is gemakkelijk te verplaatsen en komt in een mooie rode kleur en geeft een unieke sfeer aan je woonkamer. Berg je accessoires zoals kruiden, olie of deze leuke popcornbekers van Rosenstein & Söhne handig op in de verkoopkraam. Een avondje films of series kijken op Netflix is extra leuk met de retro popcornmachines van Rosenstein & Söhne.