Schneider

De leukste retro keuken stel je samen met de keukenapparatuur van Schneider! De prachtige jaren 50 geïnspireerde designs laten je terug dromen naar de tijd van vroeger en toveren jouw keuken om met prachtige retro keukenapparaten als koelkasten, magnetrons, waterkokers en broodroosters. Kies een kleur die leuk bij jouw keuken past en creëer een unieke retro keuken. Ontdek de volledige Schneider collectie en begin jouw retro keuken avontuur vandaag nog.

 

Schneider koelkasten

 

De retro koelkasten van Schneider komen in die echte jaren 50 stijl met ronde hoeken, chromen elementen en mooie vintage kleuren. Hét grote voordeel ten opzichte van hun oude broertjes is dat ze een stuk zuiniger zijn en van moderne gemakken voorzien zijn zoals bij sommige koelkasten de handige No Frost optie te vinden is. Maak een keuze uit kleinere en grote koelkasten om een koelkast te vinden die bij de grootte van jouw gezin vast en voeg een leuke eye catcher toe aan jouw keuken.
 

Schneider waterkokers

 

Vind naast Schneider koelkasten ook Schneider waterkokers in leuke fifties stijl. De retro waterkokers komen in verschillende vintage kleuren en zijn super leuk te combineren met andere Schneider keukenapparaten zoals een Schneider Broodrooster of Schneider Magnetron. Geef jouw keuken een leuke retro touch met de jaren 50 stijl keukenapparaten van Schneider.
 

Magnetrons, broodroosters en meer

 

Schneider heeft naast koelkasten en waterkokers ook magnetrons, broodroosters en zelfs vaatwassers en komen in een prachtig jaren 50 jasje. The Retro Family biedt je de volledige collectie Schneider keukenapparaten. Ontdek leuke combinatieaanbiedingen bij de producten om een scherpe aanbieding te krijgen bij het combineren van Schneider keukenapparaten in overeenkomende kleur. Door verschillende apparaten en kleuren te combineren creëer je een bijzonder geheel. 
 

Creëer een Schneider keuken

 

In onze webshop vind je van alles om jouw retro keuken te realiseren. Van Schneider koelkasten, tot magnetrons. Maak gebruik van onze super snelle levering van voor 22:00 uur s'avonds besteld, is de volgende dag geleverd en denk rustig 30 dagen na of jij 100% tevreden bent met jouw bestelling? Toch niet helemaal tevreden? Ruil of retourneer dan jouw bestelling helemaal gratis zodat je helemaal tevreden bent met jouw beslissing. Twijfel je nog ergens over? Neem dan snel contact op met onze klantenservice en begin vandaag nog aan jouw Schneider keuken avontuur.