Soundmaster

Een muzikale reis naar het verleden. Met de Soundmaster retro platenspeler ga je weer even terug naar toen. De ontwerpen lijken direct te komen uit de jaren vijftig, zestig en zeventig van de vorige eeuw. Generaties zijn opgegroeid met de muziek uit deze vervlogen tijden. Muziek van Elvis, The Beatles en ABBA, om maar een paar grote namen te noemen. Hippies en Provo, Dolle Mina, de piratenzenders Radio Veronica en Noordzee; herinneringen aan deze roerige tijden komen als vanzelf weer boven bij het luisteren naar de gouwe ouwe nummers van vroeger. Geniet met de Soundmaster retro platenspeler weer als van ouds van het opzetten van een plaatje.

 

Soundmaster, een familiebedrijf

 

Soundmaster is een merk dat gevoerd wordt door het Duitse familiebedrijf Wörlein GmbH. Soundmaster werd in 1985 als merk geregistreerd en sindsdien staat deze naam garant voor stijlvolle ontwerpen voorzien van de laatste elektronische audio producten gemaakt voor de consumentenmarkt. De Soundmaster retro platenspelers onderstrepen dit volledig.  
 

Soundmaster; nostalgische houten music centers

 

De Soundmaster platenspelers en radio's kenmerken zich door hun nostalgische houten uiterlijk. De retro designs van de Soundmaster platenspelers en radio's zijn 'onder de kap' voorzien van moderne technologie. Bijna alle retro platenspelers kunnen op drie snelheden spelen: 33, 45 en 78 toeren en alle platenspelers zijn voorzien van interne speakers met een behoorlijk vermogen. Heb je meer nodig, dan kun je via een RCA poort ook nog je externe luidsprekers aansluiten. Diverse modellen bezitten een USB poort voor het opnemen en afspelen van MP3's. Soundmaster levert ook de zogenaamde 'music centers'. De iconische music centers van Soundmaster hebben behalve een platenspeler ook een ingebouwd cassette deck, cd-speler, AM/FM radio en een USB-poort voor jouw MP3-speler. De USB kan ook gebruikt worden om muziek direct op te nemen vanaf de platenspeler, cd-speler, radio of het cassette deck. Handig om ook jouw analoge opnames eenvoudig te digitaliseren. De bluetooth platenspelers communiceren draadloos met bijvoorbeeld jouw smartphone zodat je er gemakkelijk je digitale muziekcollectie op af kunt spelen.
 

Soundmaster retro platenspelers, nostalgie van toen

 

Draai die oude lp's maar weer en ook de populaire singeltjes uit de Top-40 van toen. Weet je nog wat op de B-kant van jouw singeltjes staat? Laat je weer verrassen. Neem er de tijd voor en laat jouw favoriete muziekperiode herleven met de Soundmaster platenspeler. Ze passen in elk type interieur en jouw Soundmaster zal ongetwijfeld de blikvanger in jouw huiskamer worden. Creëer eens een nostalgie hoekje in jouw kamer. Bij The Retro Family vind je vele nieuwe producten met vintage geïnspireerde designs. Kijk maar eens bij onze selectie Soundmaster platenspelers en vertoef even in andere tijden. De platenspeler en vinylplaten vereisen overigens een goed onderhoud. Dit garandeert dat jij nog lang van jouw retro platenspeler en platen kunt blijven genieten. Op theretrofamily.nl bestel je eenvoudig en snel de benodigde reserve naalden en onderhoudssets.