Sternzeit Design

Met de vintage geïnspireerde meubelen van het Duitse Sternzeit haal je exclusief en tijdloos design in huis. De meubelen zijn een unieke combinatie tussen Mid-Century Modern Design en Bauhaus-stijl en gemaakt met puur vakmanschap. Ontdek de volledige retro collectie van fauteuils, schommelstoelen, sofa’s en meer.

 

Bauhaus meets Mid-Century 

 

Sternzeit brengt meubelen van hoogwaardige kwaliteit op de markt in exclusieve vintage geïnspireerd designs. Maak kennis met de bijzondere fauteuils, schommelstoelen, poefs, sofa’s en meer. De collectie van het Duitse Sternzeit is geïnspireerd op de meubelen uit het midden van de vorige eeuw gecombineerd met de zeer herkenbare Bauhaus-stijl. Vorm en functie gaan hand in hand met een moderne kijk op vintage design. De meubelen van Sternzeit zijn geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs dankzij het tijdloze ontwerp. 
 

De Sternzeit Retrostar collectie

 

Met de meubelen uit de Retrostar collectie van Sternzeit ga je voor een tijdloze, elegante en frisse look. De Retrostar series zijn beschikbaar in diverse mooie kleuren. De Retrostar basic-lijn bestaat uit 4 leuke vintage kleuren waarbij de meubelen bekleed zijn met heerlijke zachte stof. De Retrostar velvet-lijn uit de Retrostar collectie bestaat uit 9 kleuren, deze meubelen zijn gestoffeerd met een luxe fluweelachtige stof. De elegante lijnen en het massieve beukenhout geven de meubelen een authentieke tijdloze uitstraling. De meubelen uit de Retrostar collectie van Sternzeit zijn vervaardigd met puur vakmanschap. De retro meubelen van Sternzeit worden vervaardigd binnen de Europese Unie zodat de hoge kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Met de Retrostar collectie haal je retro meubelen in je interieur met veel comfort en een bijzondere look. De meubelen uit de Sternzeit Retrostar collectie zijn leuke te combineren en gaan goed samen met diverse interieurs.Met een Retro fauteuil uit de collectie van Sternzeit ga je voor een heerlijke comfortabele fauteuil van hoge kwaliteit in een stijlvol vintage geïnspireerd design. 
 

Sternzeit fauteuils

 

De Sternzeit fauteuils zijn bekleed met lekkere zachte stof, deze zachte stof draagt bij aan het hoge comfort van de fauteuil. De mooie belijning, het elegante design, de luxe stof en het massieve beukenhout maken de fauteuil tot een ware eyecatcher. De fauteuils zijn uitgevoerd in diverse vintage kleuren en vallen leuk te combineren met andere retro meubelen uit de Sternzeit-Design collectie. Ontdek ook de stijlvolle lederen fauteuil bekleed met 100% echt leder, dit mooie bruine leer is afkomstig uit Italië en zorgt voor een veel comfort en een luxe stijlvolle look. 
 

Retro schommelstoelen

 

De schommelstoel van Sternzeit is het beste van Mid-Century modern design gecombineerd met de Bauhaus-stijl. De schommelstoel is tot stand gekomen met een moderne kijk op vintage design. De perfecte balans zorgt ervoor dat je lekker heen en weer kunt schommelen. Het solide onderstel is gemaakt van massief beukenhout, de stalen ophanging en het heerlijke zachte stof zorgen voor optimaal comfort. Ook de Sternzeit schommelstoelen komen uiteraard in leuke vintage kleuren met een warme uitstraling en zorgen ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen. Met een schommelstoel van Sternzeit ga je voor optimaal comfort en Duitse degelijkheid.
 

Stijlvolle banken

 

De Sternzeit banken zijn voortgekomen door het beste van de jaren 50 en 60 te combineren met de Bauhaus-stijl. Deze stijlvolle elegant sofa’s zijn heerlijk zacht en bieden daardoor extra veel comfort. Ontdek de leuke collectie retro banken uit de Retrostar-lijn van Sternzeit. De banken zijn zowel verkrijgbaar als 2-zitsbank als 4-zitsbank. De frisse moderne kijk op vintage design is goed terug te zien aan de elegante stijl van de banken. De banken gaan goed samen met diverse stijlen en interieurs. Voeg een leuke vintage geïnspireerde retro bank toe aan je woonkamer of kantoor en geniet van het mooie nostalgische design en hoge comfort.
 

Extra ontspannen met een retro poef

 

Geef je voeten wat rust na een lange dag met een luxe retro poef van Sternzeit. De Sternzeit poef is verkrijgbaar in diverse leuke kleuren en sluit perfect aan op de fauteuils en banken uit de Retrostar-lijn van Sternzeit. Leun heerlijk achterover op je relaxfauteuil en laat je voeten rusten op een met stof bekleedde of lederen poef. De leren poef van Sternzeit is bekleed met echt Italiaans leder voor een stijlvolle uitstraling. Met een poef van Sternzeit ga je voor de hoogste kwaliteit in een mooi vintage design.
 

Heerlijke zachte kussens

 

Sternzeit kussens zijn lekker zacht en comfortabel. Deze kussens komen in kleuren die aansluiten op de Sternzeit Retrostar-series. Voeg de fluweelzachte kussens toe aan je woonkamer of slaapkamer. Combineer de mooie retro kussens leuk met de banken, fauteuils en schommelstoelen van Sternzeit en creëer een gezellige sfeer.