Tower

Tower staat voor hoge kwaliteit en exclusief design, het bedrijf werd opgericht in 1912 in de stad Wolverhampton als producent van metalen serviesgoed. Inmiddels bestaat het Britse Tower al meer dan 100 jaar, en ontwikkelt tegenwoordig keukenartikelen en accessoires met een knipoog naar het verleden.

De rijke geschiedenis van Tower

 

Het Britse merk Tower werd opgericht in 1912 en kent een lange en rijke geschiedenis op het gebied van metalen serviesgoed zoals pannen, fluitketels, theepotten en meer. Vanaf de jaren 60 ging Tower zich richten op modernere keukenartikelen van bijvoorbeeld elektrische aluminium waterkokers en broodroosters. Tot de dag van vandaag met meer dan 100 jaar ervaring staat dit Engelse merk voor vakmanschap, onderscheidende designs en duurzaamheid. 
 

Luxe retro waterkokers

 

De T10020 Retro waterkokers van het Britse Tower zijn zeer herkenbaar aan hun stijlvolle designs geïnspireerd op het verleden, en voorzien van alle gemakken en opties van nu. Deze leuke waterkokers komen met mooie rosé goudkleurige details en zijn verkrijgbaar in 3 mooie kleuren, Zwart, Wit en Marmer. Met een waterkoker van Tower haal je waterkoker in huis van hoge kwaliteit en Britse klasse. 
 

Heerlijk geroosterde broodjes

 

Met de T20016 en T20017 van Tower ga je voor een speciale broodrooster door zijn exclusieve look. De broodroosters van Tower zijn van alle gemakken voorzien en zijn leuk te combineren met de andere keukenartikelen uit de collectie van dit Engelse merk.