Victrola

Het Amerikaanse merk Victrola heeft een zeer rijke geschiedenis op audiogebied en kwam al in 1906 met de eerste platenspelers die speciaal werden ontwikkeld voor thuisgebruik. Waar het voorheen nog grote machines waren, werd de platenspeler vanaf dat moment speciaal ontwikkeld voor de consument. Dit werd een groot succes, Victrola werd het grootste merk en ontwikkelde de meest succesvolle platenspelers van zijn tijd. Nu, meer dan 110 jaar later is het legendarische merk nieuw leven ingeblazen door de nieuwe eigenaar, Innovative Technology.

 

Klassiek design met moderne technologie

 

Er wordt veel waarde gehecht aan de succesvolle jaren van Victrola, waarbij de hoogwaardige kwaliteit van de platenspelers uit het verleden hoog in het vaandel staat. Het design van de platenspelers en radio’s zijn gebaseerd op het begin van de vorige eeuw maar zijn gebouwd volgens moderne maatstaven en uitgerust met de laatste ontwikkelingen op technologiegebied.
 

Nostalgische radio’s en platenspelers van Victrola

 

De rijke geschiedenis van het Amerikaanse Victrola is terug te zien in de mooie nostalgische collectie van de retro radio’s en platenspelers. Bijvoorbeeld het klassieke hout, de leuke analoge tuner en de authentieke bronskleurige draaiknoppen van de Victrola VRS-2800. Of de Victrola VTA-200B Retro 6-in-1 Retro Platenspeler met zijn fraaie nostalgische look, zoals de fraaie vintage geïnspireerde stofklep, de leuke retro vormgeven speakers en de authentieke stijl gebaseerd op de originele Victrola platenspelers uit de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw. Met een Victrola radio of platenspeler haal je een eyecatcher in huis met een rijke geschiedenis. 
 

Retro wekkerradio’s

 

De Victrola wekkerradio komt in een leuk Mid-Century design en lijkt afkomstig te zijn uit de jaren 50 of 60 van de vorige eeuw. De retro radio is verkrijgbaar in drie verschillende leuke kleuren en komt met alarmfunctie, bluetooth om muziek af te spelen via smartphone of tablet en usb om je smartphone op te laden. Deze leuke wekkerradio is te verkrijgen met analoge klok, de VC-150 versie, of digitale klok, de VC-100 versie. Met de retro wekkerradio van Victrola voeg je een unieke retro wekkerradio toe aan je slaapkamer.