View Quest

Het bekende Britse merk View Quest is meermaals bekroond om hun producten met een perfecte mix van geluid en stijl. Een radio van View Quest komt niet alleen met een uitstekende geluidskwaliteit maar komt daarnaast ook met een leuk design waardoor hij een echte aanvulling zal zijn op je interieur. Ontdek een ruime keuze uit deze super leuke radio’s die je zowel in je keuken als bijvoorbeeld in je slaapkamer, badkamer of woonkamer kunt gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en komen met vele handige opties zoals DAB+ radio en wekker functionaliteit.

 

DAB+ en FM radio

 

Wil je radiogeluid van de hoogste kwaliteit? Met de View Quest radio's kun je zowel DAB+ digitale zenders als zenders van FM-radio via de ether ontvangen. Luister naar al je favoriete FM zenders met zo’n leuke radio van View Quest die je ook nog eens overal mee naar toe kunt nemen. De radio’s zijn voorzien van een handvat zodat je ze gemakkelijk meeneemt als je van de woonkamer naar de slaapkamer gaat zodat je je favoriete nummer niet hoeft te onderbreken. Met DAB+ ontvang je tientallen publieke en commerciële radiozenders, zowel landelijke als regionale; zonder ruis en je kunt supersnel schakelen tussen de zenders.
 

Draagbare View Quest radio

 

De draagbare View Quest radio’s zijn draadloos waardoor je overal kunt luisteren naar je favoriete muziek, ook in de tuin bijvoorbeeld. Omdat de retro radio is voorzien van een bluetooth-in optie sluit je hem draadloos aan op je smartphone of mp3-speler. Moeiteloos streamen en luisteren naar bijvoorbeeld Spotify! Geniet op het strand of op je bootje en laat je muziek via je smartphone afspelen op zo’n te gekke retro radio van View Quest. De radio is niet alleen hardstikke leuk om te zien maar levert daarnaast ook een zeer goede geluidskwaliteit.
 

Wekkerradio 

 

De radio’s van View Quest komen met een wekkerfunctie. Kies bij een alarm, voor snooze en natuurlijk voor wakker worden met je favoriete muziek. Alle retro radio’s in ons assortiment van het merk View Quest zijn uitgevoerd met een wekkerfunctie waardoor hij ideaal naast je bed op het nachtkastje kan worden gezet. Zo kan jij elke dag swingend beginnen. 
 

Bijzondere retro radio

 

Wil je iets bijzonders op het gebied van een radio dan is een retro radio van View Quest echt iets voor jou. Kies uit super leuke kleuren zodat je radio goed past bij je smaak en interieur en gebruik hem overal waar je maar wilt. Wakker worden met je favoriete muziek en genieten van de beste geluidskwaliteit waarbij je ook nog eens de keuze hebt uit veel verschillende zenders. View Quest radio's komen met een uitstekende prijs en kwaliteit en zijn door What HiFi onderscheiden met 5 sterren zodat je verzekerd kunt zijn van een goede keuze wanneer je voor een View Quest radio kiest.