Wild & Wolf

Met een telefoon van het Britse Wild & Wolf haal je een echte eyecatcher in huis waar je jarenlang plezier aan zult beleven. Wild & Wolf heeft een ruim aanbod van de leukste telefoons gebaseerd op het verleden zoals de iconische Britse 746 telefoons of een echte Amerikaanse Diner Phone. Geniet van ouderwets bellen met moderne technologie met de retro telefoons van Wild & Wolf.

Retro telefoons van Wild & Wolf

 

De Britse firma Wild & Wolf brengt de stijlvolle klassieke telefoons van vroeger terug op de markt. De telefoons zijn aangepast naar de maatstaven van nu en uitgerust met druktoetsen, ook zijn de telefoons van Wild & Wolf eenvoudig aan te sluiten op moderne netwerken. 
 

Haal een echt Brits stijlicoon in huis

 

Ga terug in de tijd met de klassieke 746 telefoons van Wild & Wolf, deze telefoons zijn gebaseerd op de opvolgers van het vroegere 706 model in de jaren 60 van de vorige eeuw. De stijlvolle 746 telefoons werden in 1967 gelanceerd door het nationale postkantoor naar aanleiding van de publieke vraag. De 746 telefoon werd door heel Groot-Brittannië een stijlicoon en werd veelvuldig gebruikt in de Britse huiskamers, en vele kantoren verspreid door het hele land. De Wild & Wolf 746 retro telefoons komen in vele leuke uiteenlopende kleuren zodat het een mooie toevoeging is aan ieder interieur. 
 

Dinerphones

 

Een iconische telefoon die je vaak terug ziet in Hollywood films en series die zich afspelen in de jaren 50 is de klassieke American Diner wallphone. Deze prachtige Amerikaanse 1950’s telefoons voor aan de muur zijn terug van weggeweest. Wild & Wolf komt met 2 leuke varianten van deze telefoons namelijk chroomkleurig en zwart. De 1950’s diner phones zijn eenvoudig op te hangen zijn aan te sluiten op een modem en komen met een authentiek mechanisch belsignaal en komen zelfs met de leuke optie om er muntjes in te werpen. 
 

Klassieke modellen

 

Zijn de Britse 746 of de American diner phones niet helemaal jouw smaak, bekijk dan eens de andere leuke retro modellen van Wild & Wolf zoals de fraaie 302 telefoons uitgevoerd in zwart, donkerrood en goud. De 302 werd geïntroduceerd in 1937 en is een stijlvolle toevoeging voor thuis of op kantoor. Of ga voor de compacte en elegante Princess retro telefoon, een klassiek model uit 1959. Hou je meer van de jaren 70, ga dan voor de authentieke TRIM phone van Wild & Wolf, TRIM staat voor Tone Ringer Illuminated Model: het was de eerste huistelefoon die belde met behulp van een modern elektronisch geluid in plaats van het traditionele klok mechanisme.