Wolkenstein

Met een koel-vriescombinatie of tafelmodel koelkasten van Wolkenstein kies je voor koelkasten in een prachtig retro design gemaakt met Duitse kwaliteit. De op de jaren 50 geïnspireerde koelkasten van Wolkenstein zullen een unieke, sfeervolle en mooie toevoeging zijn aan iedere keuken.

 

Koelkasten van Duitse kwaliteit

 

De koel-vriescombinaties van het Duitse merk Wolkenstein zijn een grote aanwinst voor iedere keuken. Ze zijn bij ons beschikbaar in verschillende groottes en natuurlijk in leuke vintage kleuren die helemaal passen bij jouw moderne of retro keuken. Kies voor een kleiner tafelmodel koelkast waarin je ook een handig vriesvak vindt. Past een grotere versie van deze bijzonder mooie koelkast beter bij jou? Ook dan heb je de keuze uit meerdere modellen en kleuren. Je combineert de retro look met de moderne technologie van nu als je kiest voor een Wolkenstein koel-vriescombinatie.
 

Wolkenstein tafelmodel koelkast met vriesvak

 

De retro koelkasten van het merk Wolkenstein zijn verkrijgbaar in super leuke kleuren; roze, licht blauw en fire red. Je kunt je keuken dus helemaal inrichten naar jouw smaak en stijl. Combineer naar hartenlust met onze andere retro keukenapparaten zoals bijvoorbeeld de Schneider collectie die uitstekend bij zal passen. De tafelmodel koel-vriescombinatie koelkasten komen in een ideale grootte om te gebruiken in een kleine ruimte zoals een studentenkamer, een kleine keuken of bijvoorbeeld vakantiehuis.
 

Grotere koel-vriescombinaties

 

De grotere koel-vriescombinaties van Wolkenstein beschikken over twee deuren. Een aparte deur voor het koelgedeelte en een apart deur voor het vriesgedeelte. Het vriesdeel bevindt zich aan de bovenkant. Je kunt in deze grotere koel-vriescombinatie alles kwijt dat je nodig hebt; voor een gezin van ongeveer 3 a 4 personen. De koelkasten zijn beschikbaar in de leuke kleuren; crème, licht blauw, fire red en roze en maken een ideale combinatie tussen prijs, kwaliteit en design.
 

Jouw keuken helemaal in stijl

 

Mag er van jou wat meer kleur in je keuken komen? Dan is een koel-vriescombinatie van Wolkenstein een prima keuze. De koelkasten zijn van hoge kwaliteit die volledig voldoen aan alle veiligheidseisen, kwaliteitseisen en komen met een A++ energiezuinigheidslabel wat het energiezuinige koelkasten maakt. Combineer super leuk met andere retro keukenapparaten zoals een Retro Prullenbak, Retro Magnetron of Retro Waterkoker en creëer een bijzondere keuken. 
 

Garantie en reparatie aan huis

 

De koelkasten worden standaard geleverd met 2 jaar garantie en zijn tijdens het bestelproces in de checkout nog eens met een 3 jaar verzekering te verlengen naar een garantieperiode van 5 jaar in totaal. Mocht je binnen 2 jaar problemen krijgen dan zal de koelkast aan huis worden gerepareerd. Verzending en ruilen is bij ons uiteraard helemaal gratis en maak nu ook gebruik van de gratis optie je oude koelkast mee te laten nemen of onze extra service optie voor het naar boven tillen en installeren van je koelkast.