Cassettespelers

Met onze leuke collectie cassetterecorders zijn de jaren 80 en 90 nooit ver weg. Neem je favoriete muziek op vanaf de radio en stel je favoriete nummers samen op een cassettebandje net als vroeger. Neem vergaderingen of je eigen zangkunsten op tijdens een avondje karaoke. Stel je eigen mixtape samen met bijvoorbeeld je favoriete Popmuziek, hiphop, R&B of Rock en Roll. De Cassetterecorder brengt je het nostalgische gevoel van de jaren 80 en 90 en is weer helemaal terug van weg geweest.
 

Record & Play

 

Opnemen is fun met de retro cassetterecorders van The Retro Family. Record & Play is alles waar het om draait. Het is natuurlijk erg leuk om je eigen zangkunsten op te nemen of een duet te zingen met je favoriete artiest en terug te beluisteren. Ook zijn de cassetterecorders erg handig tijdens een bespreking, lezing of vergadering zodat je het achteraf altijd nog even terug kunt luisteren en je notities kan bijwerken. De nostalgische flatbed cassetterecorder is nog vaak te zien in films en series die zich afspelen in de jaren 80 of 90 tijdens spannende politie verhoren of FBI-opnames. Onze Cassetterecorders zijn een musthave voor degenen die terug verlangen naar de fantastische jaren 80 en jaren 90.

 

Authentieke Walkman

 

Met deze originele walkman van het Britse GPO kun je weer ouderwets genieten van je eigen samengestelde cassettebandjes van vroeger. Herleef de geweldige sfeer van de jaren 80 en 90. Geniet van jouw favoriete muziek en artiesten tijdens het joggen door het bos of een heerlijke wandeling door het park, of gewoon onderweg met de trein of bus. Deze KW938B Walkman van GPO is een onmisbaar item in de collectie van iedere 80's en 90's fan!