Telefoons

Met een retro telefoon van GPO of Wild & Wolf haal je die leuke charme van vroeger weer je huis in! Ontdek onze uitgebreide collectie vintage geïnspireerde analoge telefoons en voeg een echte eye catcher toe aan je interieur. Luister wanneer je wordt gebeld ouderwets naar een digitaal belsignaal en voel hoe lekker de hoorn in je hand ligt waardoor je heerlijk comfortabel langere gesprekken kunt voeren.

 

Ouderwetse telefoon; vintage geïnspireerde huistelefoon

 

Een ouderwetse retro telefoon is een op vintage geïnspireerde telefoon die speciaal is gemaakt om aan te sluiten op moderne netwerken. Onze ouderwets lijkende telefoons zijn nieuw gemaakte retro telefoons waarmee je direct kunt gaan bellen zodra je hem via het telefooncontact op de muur, het modem of een tv box hebt aangesloten middels een analoge telefoonkabel. Wil jij graag een vaste huistelefoon kopen die je interieur iets speciaals zal geven? Ontdek dan zeker de grootste retro telefoon collectie van de Benelux!

 

Retro telefoon; een vaste design telefoon voor in huis

 

De telefoon heeft een enorme impact gehad op de geschiedenis van de mensheid en de communicatie over lange afstanden enorm verbeterd. Stel je eens voor hoe bijzonder het moet zijn geweest om voor het eerst een stem van een persoon over een apparaat te horen komen die je niet kunt zien. De verschillende designs van onze retro telefoontoestellen vertellen de geschiedenis van de huistelefoon en brengen een stukje karakter je interieur in. Onze analoge telefoons sluit je gemakkelijk aan met een telefoonkabel waardoor je geen last hebt van straling tijdens het bellen.

 

Kies uit een retro telefoon met draaischijf of druktoetsen

 

Bel weer op de ouderwetse manier met onze draaischijf telefoon collectie. Zoek je een authentieke bel ervaring, kies dan een vast retro telefoontoestel met draaischijf. Met een draaischijf telefoon draai je de schijf per cijfer rond om het volledige nummer te kunnen bellen. Zoek je een wat snellere manier van bellen, ga dan voor onze druktoets telefoon collectie. Hiermee bel je met modern comfort gemakkelijk en snel je familie en vrienden op. En ben je opzoek naar een retro telefoon voor op de muur? Bekijk dan zeker even onze wandtelefoon collectie.