Koelkasten

Een retro koelkast is voor een keuken een echte sfeermaker. Waar een moderne koelkast vaak in een chromen, witte of zwarte uitvoering komt, is een retro koelkast juist kleurrijk. Kies bijvoorbeeld uit deze leuke blauwe koelkast of rode koelkast van Wolkenstein of Schneider. Door te kiezen voor een retro koelkast kies je voor een keuken met karakter. Retro koelkasten hebben een vintage uitstraling en komen vaak met herkenbare ronde hoeken en mooie chromen elementen. The Retro Family is dé plaats om verschillende soorten koelkasten te vinden in een bijzondere retro stijl. Geef jouw keuken iets speciaals en kies voor een retro koelkast!

 

Retro koelkast met koel-vriescombinatie

 

Kies uit retro koelkasten met verschillende hoogtes en breedtes en maak een keuze uit maarliefst 12 verschillende vintage kleuren. Wij bieden de volledige Schneider Koelkasten collectie aan met bijvoorbeeld de Schneider SDD 208 Koelkast, de Schneider SCB 250 Koelkast en de Schneider SCB 315 Koelkast. De koelkasten komen met 3 plateaus, 5 deurvakken en een vriesruimte. De koelkasten komen voor het gemak inclusief wijnrek en eierbakje. De koel-vriescombinatie heeft genoeg ruimte om er voldoende eten in op te slaan voor het hele gezin. Door de koelkasten te combineren met andere leuke Schneider keukenapparaten in dezelfde kleur creëer je gemakkelijk een erg sfeer-en-karaktervolle keuken.


Retro koelkast in tafelmodel of mini uitvoering

 

De tafelmodel koelkasten zijn erg compact en dus ideaal voor op een kleinere kamer. Een Schneider KS95 Koelkast komt in 4 mooie vintage kleuren en geeft je genoeg ruimte om eten in op te slaan voor meerdere personen. Een tafelmodel koelkast is daarom uitermate geschikt om te gebruiken op een studentenkamer of een vakantiehuis. Kies daarnaast voor de Wolkenstein tafelmodel koelkasten met een leuke knipoog naar het verleden. Nieuw in onze collectie zijn de prachtige retro koelkasten van IKOHS. Deze koelkasten zijn handig, klein en mobiel, kies uit 4 leuke kleuren bijvoorbeeld roze, zwart, rood of wit. 


Retro koelkast bestellen bij The Retro Family

 

Wij bieden alleen de beste kwaliteit retro koelkasten aan. Je kunt bij de bezorging kiezen om de koelkast naar boven te laten tillen en deze gemakkelijk voor je te laten installeren. Je hebt op de koelkasten altijd minimaal 2 jaar fabrieksgarantie en tijdens het bestelproces is er de mogelijkheid om dit nog eens met 3 jaar te verlengen. Ondervind je problemen dan wordt de koelkast bij je aan huis gerepareerd. Nadat je een bestelling hebt geplaatst zal je binnen een paar uur worden gebeld om een bezorgmoment af te stemmen. Hier kan je aangeven welk dag voor jou het beste uitkomt. Op de dag van levering ontvang je vantevoren bericht met een tijdsvakaanduiding, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten, wel zo fijn!


Oude koelkast wegdoen?

 

Heb je een retro koelkast besteld en wil je van de oude af, laat deze dan meenemen. Bij de bezorging van je retro koelkast kun je eventueel een oude koelkast laten meenemen. Als je de koelkast voor ons klaarzet wordt deze meteen door ons meegenomen.