Slush Puppy Machines

Schaafijsmachines; ook geschikt als granita machine
Stop een aantal ijsblokjes in de schaafijs machine en laat de maker het ijs schaven tot in kleine stukjes. Doe een beetje siroop in de maatbeker van bijvoorbeeld de FBS400RETRORED Slush Puppy Machine en de slush puppy wordt automatisch voor je in een heerlijke slushy geroerd. Of maak de lekkerste granita toetjes door fruit in te vriezen en in de schaafijsmachine te doen. Mix and match voor de lekkerste gerechten!

Extra fijne slush puppies
Opzoek naar die extra fijne slush puppies die je ook bij het zwembad kan kopen? Kies dan voor de RSM950 Slush Puppy Machine van Smart! Deze alleskunner maakt naast softijs op een speciale manier slush puppies klaar waardoor ze extra fijn en dus extra lekker worden. Lekker slurpen, maar pas op voor die brain freeze!

Accessoires & cadeaupakketten
Wat is een slush puppy zonder de beste siroop? Gebruik onze speciale slush puppy siroop om de lekkerste slush puppies te maken. Kies uit lekkere smaken als framboos en aardbij en duik de zon in met een heerlijk vefrissend ijsdrankje. Kies voor een combinatieaanbieding of cadeaupakket waarin je een leuke korting krijgt of kan kiezen om het slush puppy cadeaupakket als cadeau kan geven.