Slush Puppy Machines

Schaafijsmachines; ook geschikt als granita machine


Stop een aantal ijsblokjes in de schaafijs machine en laat de maker het ijs schaven tot in kleine stukjes. Doe een beetje siroop in de maatbeker van bijvoorbeeld de Ariete Granita & Slush Puppy Machine en de slush puppy wordt automatisch voor je in een heerlijke slushy geroerd. Of maak de lekkerste granita toetjes door fruit in te vriezen en in de schaafijsmachine te doen. Mix and match voor de lekkerste gerechten!


Extra fijne slush puppies


Opzoek naar die extra fijne slush puppies die je ook bij het zwembad kan kopen? Kies dan voor de  ijscrusher en Slush Puppy machine van Beper! Deze alleskunner maakt naast softijs op een speciale manier slush puppies klaar waardoor ze extra fijn en dus extra lekker worden. Lekker slurpen, maar pas op voor die brain freeze!


Milkshakes, Slush Puppy en Sundae ijsjes


Op zoek naar de echte American Diner ervaring en genieten van de lekkerste sundae ijsjes of milkshakes? Ook dan zit je bij The Retro Family helemaal goed! Bekijk bijvoorbeeld eens deze leuke milkshake beker, of dit prachtige ijsglas voor sundae ijsjes. Geniet van de smaak van de lekkerste milkshake als bij je favoriete snackbar, eetcafé of wegrestaurant.