Muziek & Geluid

Ben je op zoek naar een retro platenspeler, retro radio of Lp’s? Dan zit je bij The Retro Family helemaal goed! We bieden een zeer ruime keuze aan retro platenspelers, radio’s, vinyl, platenspeler meubels, platenkoffers en meer, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om heerlijk te kunnen genieten van jouw gehele muziekcollectie. 
 

De grootste collectie retro platenspelers en radio’s

 

The Retro Family is het grootste online retro warenhuis van Europa, we bieden dan ook een uitgebreid assortiment, van draagbare platenspelers en bluetooth platenspelers tot complete music centers. De platenspeler is weer helemaal terug van weg geweest, de authenticiteit en de warme klanken van vinyl worden weer gewaardeerd. Ook de klassieke designs van platenspelers en radio’s uit de beginjaren van de vorige eeuw tot de prachtige designs van de platenspelers en radio’s uit de jaren 50, 60 en 70 weer helemaal terug van weg geweest. De retro platenspelers hebben wel de uiterlijke kenmerken van hun vroegere voorgangers maar komen met de laatste technologie en vele moderne opties. Zo zijn er platenspelers waar je, je smartphone op aan kunt sluiten via AUX-in of te verbinden via bluetooth om te genieten van je digitale afspeellijsten. Tot platenspelers waarmee je muziek op vinyl kan overzetten middels USB naar MP3. 
 

Ruime keuze uit topmerken

 

We bieden een ruime keuze aan topmerken, speciaal voor jouw geselecteerd op retro design, kwaliteit en opties. Enkele topmerken die we aanbieden zijn onder meer CrosleyGPOGoodmans en Auna. Het Amerikaanse Crosley heeft een grote keuze uit platenspelers en accessoires gebaseerd op de jaren 60 en 70 waarbij de draagbare Crosley Cruiser Deluxe en de Crosley Portfolio op dit moment erg populair zijn door hun mooie vintage uitstraling en goede prijs kwaliteitsverhouding. Ook GPO komt met een leuke collectie retro platenspelers gebaseerd op de jaren 60 en 70 zoals de GPO Attaché en de Ambassador. Maar ook richt GPO zich op retro radio’s zoals de prachtige GPO Boombox geïnspireerd op de gettoblasters uit de jaren 80 waarmee je ook je oude cassettebandjes weer mee kunt afspelen. Het Duitse Auna richt zich daarentegen volledig op designs uit het begin van de vorige eeuw met diverse fraaie retro platenspelers, music centers en retro radio’s. 
 

Retro Platenspeler kopen

 

Ben je op zoek naar een retro platenspeler die helemaal voldoet aan jouw eisen en wensen, en wil je graag advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of raadpleeg onze platenspeler koopgids. Onze retro platenspelers zijn in diverse leuke retro modellen verkrijgbaar met zeer veel opties. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een draagbare platenspeler, bekijk dan onze collectie draagbare platenspelers, of zoek je een echte alleskunner die zowel Lp’s, cd’s, Cassettes als digitale muziek kan afspelen, bekijk dan onze grote collectie Music Centers, bij The Retro Family zul je altijd vinden waar je naar op zoek bent. 
 

Retro radio kopen

 

Bekijk onze uitgebreide collectie retro radio’s van wekkerradio’s tot radio’s met DAB+ en FM, internet, bluetooth en Cd-spelers. Zo kun je altijd ouderwets genieten van je favoriete radioprogramma’s, muziek en live sport evenementen. Zo is de compacte Goodmans Portable Heritage een echte alleskunner op het gebied van radio met DAB+, FM, bluetooth en internetradio met keuze uit maar liefst 20.000 zenders wereldwijd. De Goodmans Portable Heritage heeft ook nog eens de mogelijkheid om draadloos gebruikt te kunnen worden, erg handig als je bijvoorbeeld een weekendje weg gaat, of radio wil luisteren in de tuin. Ook de retro radio’s van View Quest komen in stijlvolle designs met vele opties. Ben je op zoek naar een leuke en zeer kleine radio met een superieur geluid? Ga dan voor een Muzen retro bluetooth radio. Bekijk de uitgebreide collectie hier. 
 

Lp’s kopen

 

Bij The Retro Family alles voor je retro platenspeler waaronder uiteraard een grote collectie van de beste muziek op vinyl. Van Elvis Presley tot Amy Winehouse, van Jazz tot Country, van het ruige zuiden van de VS in de jaren 50 tot het Liverpool van de jaren 60. Alles voor de muziekliefhebber is te vinden in onze muziekkamer, ben je op zoek naar een platenspeler inclusief vinyl. Bekijk dan eens deze voordelige platenspeler bundel inclusief 20 Lp’s van Denver. 
 

Platenspeler meubel kopen

 

Ook bieden we diverse producten aan om je vinyl netjes en overzichtelijk te houden, bekijk onze collectie retro platenspeler meubels van onder meer Crosley, GPO en Soundmaster en geef je platenspeler je vinylcollectie een mooi plekje in je woonkamer. 
 

Platenspeler accessoires

 

Het is natuurlijk belangrijk om je vinyl goed te onderhouden, daarom vind je bij ons ook diverse onderhoudskits. Zorg er altijd voor dat je vinyl rechtop staat en beschermd is tegen stof, bekijk onze collectie retro platenkoffers om je vinyl te beschermen, overzichtelijk te houden maar ook handig mee te nemen op reis of naar vrienden en familie.