Waterkokers

Extra leuke waterkokers

 

Retro waterkokers zijn leuke vintage geïnspireerde design waterkokers die je ideaal kan combineren met terugkerende kleuren om je keuken een leuke en unieke touch te geven. Met onze retro waterkokers geef je de keuken iets extra's waar jij zelf en je familie van kunnen genieten. Kies uit waterkokers die precies de temperatuur aangeven middels een ouderwetse analoge thermometer en waterkokers met een volume indicator om te zien hoeveel water je nodig hebt. Combineer onze retro waterkokers leuk met bijvoorbeeld een magnetron of koffiezetapparaat in dezelfde kleur en creëer een unieke keuken!
 

Waterkoker kopen

 

Een waterkoker koop je met de eigenschappen die voor jou het beste zijn. Wil je graag de temperatuur kunnen zien, kies dan voor een leuke waterkoker met analoge thermometer. Wil je liever weten hoeveel water je er in hebt gedaan, kies dan voor een waterkoker met volume indicator zoals de Ariete Waterkoker.
 

Kleine waterkoker

 

Liever niet teveel water en elektriciteit verspillen omdat je bij een grote waterkoker een grote minimale hoeveelheid water moet doen? Zonde! Onze kleine waterkokers hebben een capaciteit van 1 tot 1,5 liter waardoor je een lage minimum hoeveelheid water nodig hebt om het water te kunnen koken. Ideaal dus voor als je maar 1 of 2 kopjes thee zou willen zetten. Bekijk bijvoorbeeld deze mooie groene waterkoker van het Britse Swan.
 

Dubbelwandige waterkoker

 

Houd jij er van om meer dan 1 kopje thee te drinken, maar zit je er niet op te wachten steeds opnieuw water te moeten verwarmen? Kies dan voor een dubbelwandige waterkoker als bijvoorbeeld de PLINT waterkoker. De dubbele wanden zorgen ervoor dat het water extra lang warm blijft in de waterkoker, zodat je ook een tijdje later nog kunt genieten van een extra kopje thee. 
 

Design waterkokers

 

Water koken met onze bijzondere elektrische design waterkokers is gemakkelijk en zal het water snel naar de jouw gewenste temperatuur verwarmen. Kies uit een RVS waterkoker, een roze waterkoker, een rode waterkoker of een mooie zwarte waterkoker om je keuken net dat beetje extra te geven. 
 

Onderhouden van je waterkoker

 

Na de aanschaf van een waterkoker wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaat. Zorg er dan voor dat de waterkoker regelmatig wordt ontkalkt. Bekijk hiervoor onze inspiratie blog over je 'Waterkoker ontkalken in 3 simpele stappen' met handige tips en een stappenplan om je waterkoker een zo lang mogelijk leven mee te geven.
 

Combineer met bijpassende kleuren

 

Combineer een retro waterkoker leuk met keukenapparaten in bijpassende kleuren, zoals met de mooie collectie waterkokers van KlarsteinAriete of Swan. Kies je voor een waterkoker in de kleur creme, combineer deze dan met andere keukenapparaten in dezelfde kleur zoals een retro broodrooster en creëer een unieke retro keuken!