Broodroosters

Met een retro broodrooster en een heerlijk geroosterd broodje ben je verzekerd van een goed begin van de dag! Duik in de grootste collectie retro broodroosters en ontdek een broodrooster die perfect in jouw keuken past. Combineer hem leuk met andere keuken apparaten als een waterkoker en magnetron om een speciale look met terugkerende kleuren te creëren. Onze broodroosters komen in mooie vintage kleuren en zullen je keuken een leuke extra touch geven!
 

Broodroosters met vele opties

 

Onze retro broodroosters komen met diverse verschillende opties, wil je bijvoorbeeld dat je meerdere broodjes in één keer kunt roosteren? Bekijk dan eens onze broodroosters met 4 sleuven. Ga je voor een broodrooster met of zonder tostiklemmen? Vind je het belangrijk dat je de bruiningsgraad op meerdere standen kunt instellen en moet daarnaast een ontdooifunctie hebben? Dit zijn allemaal verschillende mogelijkheden om rekening mee te houden bij het bestellen van een broodrooster.

 

Retro broodroosters van diverse topmerken

 

Ontdek de uitgebreide collectie retro broodroosters topmerken als Ariete, Swan en Schneider. Deze broodroosters zijn verkrijgbaar in vele uiteenlopende vintage geïnspireerde kleuren. Zo komen de retro broodroosters van Ariete in een leuk jaren 50, Italiaans design en zijn ze verkrijgbaar in de vaste 3 bekende kleuren uit de Ariete Vintage collectie, namelijk blauw, beige en groen. Zo kun je leuk combineren met de andere keukenartikelen uit de Ariete Vintage collectie. Ook heb je de keuze om te kiezen uit de speciale Ariete Classica lijn, deze broodroosters komen in de kleuren pearl, brons en koper en zijn weer leuk te combineren met de andere artikelen uit de Ariete Classica collectie. Als je voor Britse klasse gaat, kies je voor Swan, deze broodroosters zijn verkrijgbaar in een authentiek design en vele uiteenlopende kleuren die ook weer leuk te combineren zijn met de andere keukenartikelen uit de Swan retro collectie. Creëer bijvoorbeeld een geheel rode, groene of roze keuken met o.a. keukenmachines, magnetrons, espressomachines en mixers van Swan. De retro broodroosters van het Duitse Schneider komen in een fraai Amerikaanse jaren 50 ontwerp en Duitse degelijkheid. Met Schneider heb je ook nog eens de mogelijkheid om je dag te beginnen met een heerlijk geroosterde bagel. Kies uit één van onze prachtige retro broodroosters en start de dag met vers geroosterde broodjes en een heerlijke kop thee, koffie of verse jus d'orange.