Mokken

Genieten van thee of koffie doe je met onze collectie retro mokken. Deze leuke mokken hebben een vintage geïnspireerde uitstraling en brengen een gezellige sfeer in je huiskamer of zijn bijvoorbeeld handig voor onderweg. De retro mokken hebben een ruime inhoud en zijn een leuke toevoeging aan iedere keuken.
 

Emaille geïnspireerde Mokken van Cabanaz

 

Retro mokken van Cabanaz Geniet van heerlijke koffie of thee met de emaille geïnspireerde mok van Cabanaz, de mokken komen in authentieke vintage geïnspireerde kleuren en zullen een fraaie toevoeging zijn iedere keuken. De retro mokken van Cabanaz zijn vaatwasser en magnetronbestendig en vallen leuk te combineren met het andere serviesgoed van Cabanaz. Bekijk bijvoorbeeld de mok in Classic White, of de mok het stijlvolle Vintage Green of  Cinnamon Pink.
 

Stoere Retro Mok voor Mannen

 

Ontdek de collectie emaille mokken van Gentlemen's Hardware. Bijvoorbeeld deze stevige emaille mok in een leuk vintage design. De grote mok komt met een vintage geïnspireerd logo en de tekst ‘The Adventure Begin’s’. De emaille mok heeft een inhoud van 300ml zodat je lang kunt genieten van warme koffie, thee of bijvoorbeeld warme chocolademelk. De retro mok is verkrijgbaar in 2 stoere kleuren, namelijk creme en donkerblauw. Daarnaast zijn er nog deze leuke mokken met dierenprints zoals deze emaille mok met overvliegende eenden of deze avontuurlijke retro koffiemok met een vintage opdruk van herten.