Theepotten

Theepotten

Bekijk onze mooie collectie theepotten zoals deze leuke Engelse theepot van het Engelse Swan met een mooie glans, deze theepot komt inclusief Suiker & Melkkan. Of bijvoorbeeld de leuke keramische theepotten van het Deense retro merk PLINT. Geef je keuken een warme nostalgische sfeer met de sfeervolle en mooie retro servies van The Retro Family.
 

Plint Theepot van keramiek

De theepotten van het Deense PLINT kenmerken zich door hun leuke vintage uitstraling en hoogwaardige keramische afwerking. De theepot komt in de mooie kleuren Almost Black, White, Mint en Ice. De theepot is gemaakt van keramiek en is vaatwasser en magnetron bestendig. Ook komt de theepot met een RVS theefilter zodat je kan experimenteren met de lekkerste combinaties van losse thee. Groene thee, witte thee of zwarte thee met de Deense retro theepotten van PLINT geniet je altijd van een heerlijk kopje thee.
 

Engelse thee drink je uit een theepot van Swan

Swan is een icoon op het gebied van keuken accessoires en produceert al sinds het begin van de jaren 20 stijlvol Engels servies en keuken artikelen. The Retro Family zorgt ervoor dat je nu ook in de Benelux kunt genieten van deze Britse klasse. Zoals bijvoorbeeld deze leuke retro theepot van Swan, de theepot is gemaakt van keramiek, heeft een mooie glans, is vaatwasser bestendig en komt ook nog eens met een leuke suiker en melkkan zodat je direct een leuke retro set ter beschikking hebt. Deze theepot valt leuk te combineren met andere artikelen uit de Fearne by Swan collectie.
 

Retro koffie en theepot van Cabanaz

Serveer een lekker kopje thee of koffie met deze leuke retro koffie en theepot van Cabanaz. De koffie en theepot komt in een nostalgisch design en is verkrijgbaar in diverse leuke uitvoeringen bijvoorbeeld deze iconische versie in Classic White. Of bekijk eens de theepot in het mooie Vintage Green of de stijlvolle Arctic Blue versie. De theepot valt leuk te combineren met andere keukenartikelen van Cabanaz zoals het dienblad of de leuke mokken. Met de retro koffie en theepot van Cabanaz breng je een gezellige nostalgische sfeer in huis.