The Retro Family op Trustpilot stars
Winkelwagen (0)
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Voor 17u besteld, is morgen in huis
(0)

Crosley Collegiate Platenspelers

De Crosley Collegiate Platenspeler is een compacte op vintage geïnspireerde platenspeler met een opvallende grill, waar achter de stereo speakers verborgen gaan. De grill van deze retro platenspeler is gebaseerd op de grill van jaren 50 sportauto's.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De Crosley Collegiate Platenspeler is een compacte op vintage geïnspireerde platenspeler met een opvallende grill, waar achter de stereo speakers verborgen gaan. De grill van deze retro platenspeler is gebaseerd op de grill van jaren 50 sportauto's.

Crosley Collegiate; draagbare platenspeler

Deze handzame draagbare retro platenspeler heeft een stevige kunststof cover en is geschikt voor het afspelen van platen op 33, 45 en 78 toeren. Je neemt hem makkelijk mee en je verplaatst hem bijvoorbeeld snel van de huiskamer naar de slaapkamer, zodat je met de klanken van jouw favoriete lp's in slaap kunt vallen. De Collegiate weegt een kleine 5 kilogram.

Crosley Collegiate; moderne retro platenspeler

Met deze retro platenspeler schakel je even de automatische piloot van jouw computer of iPod uit. Om een plaat om te draaien of te verwisselen moet je echt even uit je stoel uit komen. Lekker ouderwets! De ingebouwde dynamische 5 Watt full range speakers zijn over het algemeen genoeg om overal in huis van jouw favoriete platen te kunnen genieten. 

USB Platenspeler; zet LP's om in MP3!

De Crosley Collegiate is een zogenaamde USB platenspeler. Met de bijgeleverde software (voor Windows en Mac) kun je de analoge muziek van jouw platen dus ook opnemen en in MP3 bestanden omzetten. Zo kun je ook in de auto van jouw favoriete lp's genieten. De Collegiate heeft ook een aansluiting voor een hoofdtelefoon, zodat je eventueel ook heel discreet jouw muziek kunt luisteren zonder de huisgenoten lastig te vallen.

Een kleurrijke Collegiate platenspeler

De Crosley Collegiate platenspeler is een gewild lifestyle item, dat zowel in moderne als klassieke interieurs en op elke plaats in huis gemakkelijk ingepast kan worden. Op een mooi bijpassend retro meubel komt de Collegiate helemaal goed tot zijn recht. De Crosley Collegiate is in verschillende kleuren te verkrijgen.

Accessoires beschikbaar

Ga weer even terug in de tijd en waan je even in de jaren 60, 70 en 80 van de vorige eeuw met deze snaar aangedreven retro platenspeler. Heb je geen platen uit die periodes? Geen probleem, The Retro Family biedt een ruime keus lp's aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van James Brown? Ook voor platenspeler reservenaalden ben je hier aan het juiste adres!