Fiesta Medium Saladeschaal 0.5 liter Mulberry

Fiesta Medium Saladeschaal 0.5 liter Mulberry Fiesta Medium Saladeschaal 0.5 liter Mulberry
Fiesta Medium Saladeschaal 0.5 liter Mulberry Fiesta Medium Saladeschaal 0.5 liter Mulberry
Fiesta Medium Saladeschaal 0.5 liter Mulberry
€14,95
€14,95
In winkelwagen
  • GRATIS verzending va €50,00 NL, BE
  • Achteraf betalen NL,BE
  • 2 jaar garantie NL,BE

Product highlights

  • Echt porselein van Fiesta
  • Magnetron bestendig
  • Vaatwasser bestendig 
  • Mooie paarse kleur
  • Amerikaans servies 

Fiesta Medium Saladeschaal 0.5 liter Mulberry

De Fiesta Medium Saladeschaal 0.5 liter Mulberry is een vrolijke toevoeging aan jouw servies collectie. Fiesta servies heeft een rijke geschiedenis, kan beschouwd worden als echte Americana en is verzameld door sterren als Andy Warhol, Barbra Streisand en Martha Stewart. De Fiesta Medium Saladeschaal 0.5 liter Mulberry komt in een mooie paarse kleur en is leuk te combineren met andere onderdelen van de uitgebreide Fiesta servies collectie. 

 

Echt porseleinen servies


De Fiesta Medium Saladeschaal Mulberry is gemaakt van echt porselein en heeft een mooie glanzende paarse kleur. De inhoud van deze mooie paarse schaal is 0.5 Liter en is o.a. geschikt als saladeschaal of bijvoorbeeld voor pastagerechten of desserts. Deze kleurrijke Amerikaanse retro schaal is magnetron en oven bestendig en zal een mooie toevoeging zijn aan iedere keuken.

 

Fiesta Dinnerware Een Amerikaans Icoon


Het Amerikaanse Fiesta Dinnerware werd voor het eerst op de markt gebracht in 1936 door de ‘Homer Laughlin China Company’. Het serviesgoed trok al snel de aandacht van vele Amerikaanse huishoudens. In het 2e jaar werden er al meer dan een miljoen serviezen geproduceerd. Vandaag de dag is Fiesta Dinnerware de grootste producent van porseleinen servies in de Verenigde Staten, bekend bij jong en oud, van restaurants tot op bruiloften of gewoon thuis in eigen keuken. Geef kleur aan je keuken met Fiesta Dinnerware ‘An American Icon’.

 

Specificaties

 

Merk: Fiesta Dinnerware
Soort: Saladeschaal
Inhoud: 0.5 liter
Kleur: Paars
Made in the USA
Materiaal Portselein