The Retro Family op Trustpilot stars
Winkelwagen (0)
Wegens verhuizing, levering vanaf 23 oktober!

(0)

Onze merken

Ontdek onze speciale en uitgebreide collectie merken! We stoppen veel energie in het zoeken naar vernieuwende en leuke merken met de leukste retro designs om toe te voegen aan de familie. Vind op deze pagina alle merken die we handig voor je op een rijtje hebben gezet. Zoek gemakkelijk op alfabet, lees de intro en klik door om alles van het betreffende merk te ontdekken.
 
 

Merken index

A

 • A.bsolument

  Het Franse A.bsolument bouwt originele antieke radio’s om tot bluetooth speakers met een hoge muziekkwaliteit.

  Bekijk producten (1)
 • Ariete

  Ariete weet te verrassen met bijzondere Italiaanse design koffiemachines, waterkokers en broodroosters.

  Bekijk producten (105)
 • Auna

  Dit Duitse audio merk dompelt je onder in een wereld met bijzondere radio's en platenspelers met die leuke knipoog naar vroeger.

  Bekijk producten (14)

B

C

D

E

F

G

H

I

 • Indie

  Indie is een afkorting voor individuele designers en staat dus voor een groep designers die zonder merknaam een product hebben gemaakt.

  Bekijk producten (36)

J

K

 • Kernel Season's

  Kernel Season's is het nummer 1 popcorn kruiden merk uit de Verenigde Staten. Ontdek de lekkerste popcorn accessoires!

  Bekijk producten (8)
 • Klarstein

  Klarstein brengt ons leuke retro designs met een Duitse degelijkheid welke een bijzondere toevoeging zijn voor de keuken.

  Bekijk producten (9)
 • Kockums

  Terug van weggeweest! Met het Zweedse Kockums kies je voor kwaliteit in combinatie met authentiek Scandinavisch design.

  Bekijk producten (10)

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

 • Victrola

  Het Amerikaanse Victrola is meer dan 110 jaar later nieuw leven ingeblazen. En wil dezelfde hoogwaardige kwaliteit nostalgische platenspelers en radio’s leveren zoals in de beginjaren van het befaamde merk.

  Bekijk producten (16)
 • View Quest

  View Quest radio's bij The Retro Family. Leuke draagbare radio's met DAB+ digitale radio. Perfect ook als wekker!

  Bekijk producten (15)

W

X

Y

Z

Een familie aan leuke merken

Ontdek bij The Retro Family een grote verscheidenheid aan de leukste retro merken. Van platenspelers tot koelkasten en van telefoons tot kleding voor de hele familie. De retro familie is een verzameling aan leuke retro producten en merken en is jouw thuis voor de nieuwste producten op het gebied van retro. Voeg je bij de familie en transformeer je huis met de leukste retro spulletjes!

Beste retro platenspeler merken

Helemaal terug van weggeweest zijn bijvoorbeeld de platenspelers. Ontdek een oude en tegelijkertijd nieuwe manier van naar muziek luisteren met meer diepte en tastbaarheid door het luisteren naar vinyl. Vind een uitgebreide collectie retro platenspelers met de beste retro merken als Crosley, Roadstar en Soundmaster. Retro platenspelers zijn met hun speciale uiterlijk super leuk als woonaccessoire en zullen de kamer iets speciaals geven. Combineer een platenspeler leuk met een platenspeler meubel voor een ideale combinatie en kies een LP uit onze leuke vinyl collectie.

Een complete retro keuken!

Naast muziek, vind je bij The Retro Family een uitgebreide keus aan leuke keuken artikelen. Transformeer jouw keuken compleet met de leukste retro keuken apparaten als de bijzondere retro koelkasten van Schaub Lorenz! Kies uit koel-vriescombinaties in 12 prachtige vintage kleuren en 2 verschillende groottes. Of ga voor een leuke retro waterkoker met de unieke waterkokers van Klarstein, Swan of Schaub Lorenz. Met een prachtige retro design waterkoker geef je je keuken iets speciaals en jezelf een onbetaalbare glimlach.

Kleding voor de hele familie

Of het nou een flat cap is voor de papa, of een leuke jurk voor de mama. Of misschien zoek je een speciale outfit voor jongens of meisjes. The Retro Family kleedt jouw in de leukste retro merken als een Robinsen Flat Cap voor mannen, een CTH Mini flat cap voor kinderen en Bright and Beautiful kleding voor vrouwen. Houdt de site in de gaten voor leuke nieuwe merken en kleedt je zoals de retro familie!