Service
Winkelwagen


Retro Platenspelers

De beste retro platenspelers voor jou geselecteerd

''Platenspelers zijn de ultieme nostalgische en muzikale ervaring. Niets kan tippen aan het gevoel van het vasthouden van een vinylplaat, de naald laten zakken op de groef en genieten van de rijke, warme klanken die uit de luidsprekers komen. Met een platenspeler breng je een stukje geschiedenis terug en geniet je van de tijdloze klassiekers op de manier waarop ze bedoeld zijn om gehoord te worden. Het is een musthave voor elke muziekliefhebber!''

Platenkoffers

Berg je vinyl op in een opbergkoffer en je platen zijn direct beschermd tegen stofdeeltjes zodat ze extra lang mee zullen gaan. Kies een platenkoffer die qua kleur perfect past bij jouw platenspeler zoals de GPO platenkoffer en geef je kamer iets bijzonders! De platenkoffers zijn beschikbaar in diverse kleuren zoals lichtblauw, rood en vintage bruin zodat je naar hartenlust kunt combineren met je andere retro spulletjes. 

Accessoires

Bij The Retro Family vind je een ruim assortiment platenspeler-accessoires, van vervangende naalden tot stofhoezen en schoonmaaksets.

Met de juiste platenspeler-accessoires kun je optimaal genieten van je vinylcollectie en je platenspeler in topconditie houden. Bij The Retro Family vind je alles wat je nodig hebt voor het afspelen en onderhouden van je vinyl.

Schoonmaakset

Met een vinyl schoonmaakset geef je zowel je platen als de naald van de platenspeler een langer leven. Maak je Lp's op een veilige manier schoon, zonder je vinyl te beschadigen. Doe een paar druppeltjes gedestilleerd water op de borstel en borstel het stof van de plaat af door met de groeven mee te vegen. Je vinyl platen reinigen is makkelijk en je zal weer lang van je platen kunnen genieten.