Service
Winkelwagen

Onze keuze

De beste radio's voor jou geselecteerd

Breng een vleugje nostalgie in je huis met onze retro radio's van The Retro Family. Ontdek een breed scala aan modellen en kleuren om je interieur te verrijken en te genieten van je favoriete muziek in stijl. Ons assortiment retro radio's omvat verschillende modellen, zoals retro wekkerradio's, radio-cassettespelers, Bluetooth-radio's, draagbare radio's, FM-radio's, radio-cd-spelers, draadloze radio's en USB-radio's. Zo is er altijd een model dat aan je behoeften voldoet.

Retro wekkerradio's


Begin je dag met een glimlach met onze selectie retro wekkerradio's. Geniet van stijlvol design en handige functies zoals FM-radio, Bluetooth en USB-aansluiting. Ontdek ze bij The Retro Family! Maak je slaapkamer compleet met onze prachtige collectie retro wekkerradio's bij The Retro Family. Deze stijlvolle en functionele wekkerradio's bieden je een nostalgische manier om wakker te worden en je favoriete muziek of radiostation te beluisteren.


Radio cassettespelers


Herleef de charme van het verleden met onze radio-cassettespelers. Geniet van retro design, nostalgische muziek en de klassieke klanken van cassettes. Ga terug in de tijd en geniet van de nostalgische klanken van cassettes met onze collectie radio-cassettespelers bij The Retro Family. Deze retro muziekspelers combineren het beste van twee werelden: de warme, analoge klanken van cassettes en de functionaliteit van een moderne radio.

Radio-/cd-spelers


Ontdek onze collectie radio CD-spelers met een retro uitstraling en veelzijdige muziekopties. Luister naar je favoriete radiozenders en CD's met stijl. Vind ze bij The Retro Family! Haal het beste uit twee werelden met onze prachtige collectie radio CD-spelers bij The Retro Family. Deze stijlvolle apparaten met vintage design bieden je de mogelijkheid om te genieten van je favoriete radiozenders en CD's.